Sinan Akçıl... HAYATINA GİREN KADINLARLA İLGİLİ KONUŞMALARA DOYAMIYOR!

Sinan Akçıl... HAYATINA GİREN KADINLARLA İLGİLİ KONUŞMALARA DOYAMIYOR!

Survior All Star'daki performansı ve Yunus Emre ile olan yakınlaşmalarıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu'nun adı bir dönem ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile anılmıştı. Hatta Sinan Akçıl'ın Burcu Kıratlı ile boşanma sebebi de o gösterilmişti. Akçıl'dan bu iddialara açıklama gecikmedi.

Sinan Akçıl ünlü kadınlarla yaşadığı ilişkiler hakkında konuştu. İki kez evlendiği Burcu Kıratlı’nın aşırı kıskanç olduğunu, Hadise’nin ailesi tarafından istenmediğini, Hande Yener’in enerjisine kapıldığını anlatan Akçıl, Müjde Uzman’la beraberliği için de “Toksik bir ilişki” yorumunu yaptı.

Hatta Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın evliliğinin bitmesine sebep olan kişinin de Aleyna olduğu söylenmişti. Bu iddialar üzerine Sinan Akçıl, katıldığı bir programda iddialar hakkında açıklamalar yaptı.

'EVİME SADECE BİR KEZ GELDİ'

Akçıl, Aleyna ile ilgili olarak "Evime sadece bir kez Demet'le birlikte geldiler. Zaten o zaman Survivor'dan bir sevgilisi (Yiğit Poyraz) vardı" dedi.

Sinan Akçıl, sunucunun uyarısı üzerine de ondan ayrıldığını ve Cengiz Ünder ile sevgili olduğunu söyledi.

SİNAN AKÇILLL

'BİZ BOŞANDIKTAN SONRA...'

Sinan Akçıl ayrıca, "O iş (Aleyna ve sevgilisi) benim ısrarımla bitti. Biz boşandıktan çok sonra oldu. O da ayrılma konusunda yıprandı, biraz zor ayrıldı. Benle beraberlik yaşamak istiyordu. Orayı bitirdikten sonra biz başladık. Öyle bir delikanlılık yaptı" dedi.

En dobrası Hande

Akçıl, “Hadise’yle beraberken başkasına mı âşık oldun?” sorusu üzerine Hande Yener’e âşık olduğunu itiraf etti: “Bence evet. Enerjisel olarak başka birisi çabuk çekti beni.

Sonradan üç albüm yaptık kendisiyle; Hande Yener. Tükenmiş bir dönemin geçişinde (Hadise’yle ilişkisi) Hande’yle böyle bir ilişki başladı. Hayatımda tanıdığım en dobra kadın Hande. Bir kere bile arkamızdan laf etmemiştir.”

Ailesiyle sıkıntı yaşadım

 Sinan Akçıl, Hadise’yle ilişkisi için “Bayağı ciddi bir aşk yaşadık biz. Başladığımızda o 23 yaşındaydı, ben 26. İlk Altın Kelebek ödülümü almıştım. Santorini’ye gitmiştik tatile, el ele koşup havuza atlamıştık mutluluktan. Böyle güzel şeyler yaşadık onunla” dedi.

Akçıl, ilişkileri sırasında ünlü popçunun ailesiyle sıkıntı yaşadığını da anlattı: “Ablası istemiyordu beni. Eurovision’da bir yeşil alan vardı, Hülya (Açıkgöz) beni oraya aldırmadı. Ben de sinirlendim, çıktım gittim bir restoranda izledim yarışmayı.

Şarkının söz-müziği benim! Ağlayarak çıktı kız o zamanlar. El ele tutuşuyoruz, arkadan ‘El ele tutuşmak yok’ diye bağırıyor. Sonunda pes ettim. Bir aileye karşı mücadele edemezsin.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.