SİNEMADA YILMAZ GÜNEY SAVAŞLARI BAŞLIYOR!

SİNEMADA YILMAZ GÜNEY SAVAŞLARI BAŞLIYOR!

Ahmet Kaya'nın hayatını anlatan “İki Gözüm Ahmet” ve “İki Gözüm Ahmet: Sürgün” filmlerinin yönetmeni Gani Rüzgar Şavata, Yılmaz Güney'in filmini çekeceğini duyurdu. Yılmaz Güney'in filmini çekecek olan yapımcı Ahmet San'a sert sözler söyleyen Şavata; "Yılmaz Güney sağ olsaydı yanından geçemezdi" dedi.

DurakMedya Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Barış Durak'a özel açıklamalarda bulunan ünlü yönetmen Gani Rüzgar Şavata, Yılmaz Güney filmi için start verdiğini söyledi.

Yapımcı Ahmet San ve Çirkin Kral'ın eşi Fatoş Güney'e tepki gösteren Şavata, filmin tamamen para kazanmak amaçlı bir iş olarak gördüğünü söyledi.

Şavata; "Ben zaten bu proje karşıyım. Ahmet San kim ki? Yılmaz güney sağ olsaydı yanında geçemezdi. Hem Yılmaz Güney, Fatoş Güney'in tekelinde değil. Halkın evladıdır ben çekiyorum. Bu saatten sonra Fatoş hanımın aşkını mı anlatacağız yok böyle bir şey. Yakında start vereceğim" dedi.

İSMAİL HACIOĞLU, YILMAZ GÜNEY'İ OYNAYAMAZ  

Yılmaz Güney filminde oynayacak oyuncu İsmail Hacıoğlu'nu da eleştiren Şavata "Belirlenen oyuncu kim? İsmail Hacıoğlu… o bir kere Yılmaz Güney'i oynayamaz. Tırnağı bile olamaz" diyerek tepki gösterdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.