"SINGIN' IN THE RAIN" İSTANBUL'DA!

"SINGIN' IN THE RAIN" İSTANBUL'DA!

BKM'nin organizasyonuyla 3- 8 Kasım tarihleri arasında İstanbul'a gelen "Singin' in The Rain" müzikali Tim Maslak Show Center'da ilk gecesinde ayakta alkışlandı.

BKM'nin organizasyonuyla 3- 8 Kasım tarihleri arasında İstanbul'a gelen SINGIN' IN THE RAIN müzikali Tim Maslak Show Center'da medya, sanat, iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinin de izlediği ilk gecesinde ayakta alkışlandı!

Dünya sahnelerinin önemli eserlerini Türk seyircisiyle buluşturmaya devam eden BKM'nin İstanbullulara kış sürprizi olan müzikal 250.000'in üzerinde seyirciye ulaştı. İzleyenlerin tüm şarkılara eşlik ettiği ve çoğu sahnesinde ayakta dans ederek katıldığı müzikal, sessiz film günlerinden sesli filmlere geçiş dönemini anlatıyor. Müzikalin hikayesinde sanat dünyasının perde arkasında iyi ve kötü adamlar var. Sessiz filmlerin son kahramanları Don Lockwood ve Lina'nın hikayesinde şarkılara ve danslara eğlence ve romantizm eşlik ediyor.

SINGIN' IN THE RAIN'in sinema versiyonunda Gene Kelly'nin üstlendiği Don Lockwood rolünü, Kiss Me Kate, Dracula, Chİcago gibi müzikallerde de rol almış olan Amerikalı Aktör Tim Flavin canlandırıyor. Debbie Reynolds ile beyazperdede ölümsüzleşen Kathy Selden rolünü ise sahneye Damdakı Kemancı, Uyuyan Güzel gibi müzikallerde de rol almış olan Jessica Punch taşıyor. Sinema perdesinde Donald O'connor'ın can verdiği Cosmo Brown karakterini de televizyon dizilerinin yanı sıra pekçok müzikal ve opera eserinde rol alan Graeme Henderson canlandırıyor.

Müzikal'de Singin' In The Rain'in yanı sıra "All I do is dream of you", "Broadway melody", "Lucky star" gibi çok ünlü şarkılar da yer alıyor.

Müzikalin ilk gecesinin finalinde BKM konukları ve müzikalin oyuncularına küçük bir parti verdi. Gösteriye övgüler yağdıran Hıncal Uluç ve Ayşe Özgün, oyuncularla birlikte şampanya patlattı, kutlama pastasını kesti.

SINGIN' IN THE RAIN müzikali 8 Kasım Pazar akşamına kadar TİM Maslak Show Center'da perdesini açmaya devam edecek.

Gösterinin biletleri biletix ve BKM Gisesi'nde... BKM Gise Tel 212 236 18 18

www.bkmonline.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.