SÖMESTREDE HERKES BANSKO'DA!

SÖMESTREDE HERKES BANSKO'DA!

Bulgaristan'ın meşhur Pirin dağlarının yamacında yer alan Bansko Kayak Merkezi her yıl farklı ülkelerden birçok turist ağırlıyor.

Doğu Avrupa'nın En İyi Kayak Merkezi ? Bansko

Her yıl artan turist sayısıyla birlikte Bansko artık Doğu Avrupa'nın en iyi kayak merkezlerinden biri olarak kabul görüyor.

4* Dlx. Four Leaf Clover Hotel & SPA'ın Türkiye temsilciliğini alan NCT Medya Turizm Genel Müdürü Necati Dayan bu işbirliği ile 2011 sömestre döneminde 4 gece yarım pansiyon konaklama, ulaşım ve Bansko'da ilk defa yapılacak Kreatif organizasyonunun Erez Eğilmez'in yaptığı 2011 NCT Bansko Snow Fest Partisi dahil 189 Euro'dan satışa sunulacağını belirtti. Otel odalarının ultra deluxe ve yemeklerininde türk ve dünya mutfağı damak tadına göre hazırlandığını ve bu yıl kayak tutkunlarının buluşma yerinin Bansko olacağını belirtti.

Ayrıca sezon boyunca dünya çapında yerli ve yabancı ünlü mankenler yapılacak olan çeşitli aktivitelerde ve partilerde yer alacaktır.

26 farklı pisti ve her seviyedeki kayaksevere uyguluğu ile öne çıkan Bansko, her geçen yıl daha fazla Türk turiste ev sahipliği yapıyor. Türk turistlerin bölgeye gösterdiği ilgi Türk yatırımcılarının da dikkatini Bansko'ya çekiyor. Şu anda Bansko'daki tek Türk ortaklı oteli 4* Dlx. Four Leaf Clover Hotel & SPA'ın Genel Müdürü Kayhan Akçay, 350 kişi kapasiteli otel ve spa merkezi ile geçtiğimiz yıldan beri Türk misafirleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Kayhan Akçay, Bansko'nun şu anki koşulları ile Türkiye'deki bütün kayak merkezlerinden daha gelişmiş, daha eğlenceli ve çok daha uygun fiyatlı olduğundan bahsederken, Bansko'nun sadece kayak merkezi ile değil, spa merkezleri, gece klüpleri ve Casinoları ile de meşhur olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.