"Son Of A Rich"… TÜRKÇE İSMİ BELLİ OLDU!

"Son Of A Rich"… TÜRKÇE İSMİ BELLİ OLDU!

Kunay Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Kerem Bürsin ve Melis Sezen’in yer aldığı merakla beklenen sinema filmi "Son of A Rich” Türkçe ismi “Şımarık” ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan ve Onur Ünlü’nün yönetmen koltuğunda oturduğu son zamanların en çok merak edilen filmi “Son Of A Rich” Türkçe ismi “Şımarık” ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

İzleyicilerine görsel bir şölen sunmayı hedefleyen Şımarık’ta; Kerem Bürsin (Mete) zengin bir babanın kuralsız, sorumsuz ve şımarık oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Babası (Ahmet Mümtaz Taylan) Mete'nin durmak bilmeyen taşkınlıklarına son vermek için onu sıra dışı bir cezaya çarptırıyor. Mete, zamanda yolculuk yaptığına inanarak, 16. yüzyıl Osmanlı İmparatorluğu'nda kurmaca bir köye gönderiliyor ve burada bir seyis olarak yaşamaya zorlanıyor.

Bu ilginç "zaman yolculuğunun" arkasında Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı Sami karakteri bulunuyor. Melis Sezen ise Mete'nin köyde karşılaştığı ve hayatını tamamen değiştiren Asena karakterine hayat veriyor. Ayrıca filmde Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya, Evliya Aykan, Efekan Can, Eda Şölenci ve Sadi Celil Cengiz gibi birbirinden yetenekli oyuncular da yer alıyor. Bu renkli karakterler de Mete'nin dönüşüm yolculuğunda önemli bir rol oynuyor.

“Şımarık” izleyicilerine hem günümüz dünyasıyla hem de 16. yüzyıl atmosferiyle benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Tarihi dokusu, mizahi yaklaşımı ve etkileyici oyuncu kadrosuyla bu film izleyicilerin kalbinde özel bir yer edinecek.

ŞIMARIK Film Künyesi;

Yapım: Kunay Film

Yönetmen: Onur Ünlü

Senaryo: Murat Dişli, Onur Ünlü

Görüntü Yönetmeni: Vedat Özdemir

Sanat Yönetmeni: Figen Cagin

Oyuncular: Kerem Bürsin, Melis Sezen, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya, Evliya Aykan, Efekan Can, Eda Şölenci ve Sadi Celil Cengiz

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.