SOSYETE PAZARLARI ELEKTRONİK ORTAMDA!

SOSYETE PAZARLARI ELEKTRONİK ORTAMDA!

Roman Mağazaları'nın yüzü olan ünlü Top Model Darya, alışverişini online yapıyor.

Damat ? ADV ? Tween markaları ile Türk moda sektörünün öncülerinden olan Orka Group'un güvencesini de arkasına alarak çok kısa bir zamanda elektronik ticaret sektörün online alışveriş markası olan ve moda sektörünün en önemli markalarını çatısı altına toplayan modaelinizde.com; kurulduğu günden itibaren satışlarını arttırarak, sektöründe lider pozisyona geldi.

İnanılmaz bir şekilde Türkiye'nin her bir bölgesinden sipariş yağan modaelinizde.com'u şaşırtan ve dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun sürekli siteden alışveriş yapan, bir yeni üyesi; 'ironi, rafine ve pozitif bakan güçlü kadını yansıtsan ve feminitenin ön plana çıktığı 2009 İlkbahar / Yaz Sezonu'nda 'sadelikle, şıklığı bir arada kullanan Roman Mağazaları'nın, yeni koleksiyonunun kampanya yüzü olan Ünlü Top Model Darya oldu.

Güzel model, "Yoğunluğundan dolayı, alışverişe çıkamadığını, ve ne zaman boş vakti olsa online siteye girerek sipariş verdiğini" belirtti. Tüm dünya genelinde ünlü modellerin modacılarında ya da alışveriş merkezlerinde saatlerini geçirdiği günümüzde, Ünlü Top Model Darya, diğer top modellere örnek olacağına benziyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.