SOSYETE PİZZA YAPIP, PİZACI AÇTI !..

SOSYETE PİZZA YAPIP, PİZACI AÇTI !..

Sinema, müzik, edebiyat ve spor dünyasından birçok yıldızın tercihi, dünyaca ünlü İtalyan gurme restoran cafe zinciri Panino Giusto'nun açılışında İstanbul cemiyet hayatı biraraya geldi.

Avrupalı gurmelerin "İtalya'nın en iyisi" şeklinde nitelendirdiği dünyaca ünlü İtalyan restoranı Panino Guisto , Yeni şubesini Nispetiye Caddesinde seçkin davetlilerin katıldığı bir kokteyl ile açtı.

İtalyan mutfağı meraklılarının uğrak noktası olacak olan Panino Giusto, otantik İtalyan kültürünü yansıtan dekorasyonu, ev yapımı makarnaları, sıcak ve soğuk tabak mönüsündeki zengin ve farklı tatları ile birlikte sandviç cafe sektörünü à la carte restoran anlayışıyla tanıştırıyor. Ayrıca yazın sıcağında bahçe keyfini yaşarken , kışın , özel olarak yapılmış alttan ısıtmalı bahçede Panino Giusto keyfi yaşanacak.

Neslihan Kozanoğlu, Seval Birinci, Seyla Ovadya, Selin Boronkay, Günsel Ülkü gibi Cemiyet hayatının tanınmış isimleri , açılışta Ünü İtalyan Şef Elio ile beraber İtalyan Pizzaları yaparken davetlilere çok renkli dakikalar yaşattılar.

Açılışa, Mehmet Toprak, Neslihan ? Ahmet Kozanoglu, Seval Birinci, Seyla Ovadya, Süleyman Kosif, Zoltan Boronkay, Simla- Cem Boronkay Tunakan, Günsel ülkü, Ozan Şasmaz, Süleyman Toplusoy, Eda Güngör, Sibel İlkiz, Ozan Balaban, Berksan, Murat Evgin, Ebru Akel gibi isimler yer alıyordu.

Panino Guisto Etiler şubesinin sahipleri Eren Orun ve Murat Karadayı, 'çok doğru bir lokasyonda Panino Giustoyu açtık, Etilere bir renk de biz kattık Her basarının arkasında cok değerli bir ekip vardır. Biz Etiler şubesinde cok degerli bir ekip ile yola cıktık. Şefimiz Elionun yanısıra,Panino Guisto restaurant şefi 20 yıldır bu sektörün içinde olan , DaMario, Papermoon Bar sefliği yapmıs olan Sabri Apatarkan, 23 yıllık tecrubesi ile kulub 29'un şef Garsonu Kemal Evren ve Halklailiskiler sektörünün en önde gelen isimlerinden Selin Boronkay- S Management , Panino Giusto'nun halklailiskiler ve reklam ajansı olarak ekibe dahil olmuslardır' diye belirttiler..

Panino Giusto'da sunulan yemekler gerçek İtalyan. Peynirler Reggio Emilia Bölgesinden, prosciutto ve salamları Parma'dan özel olarak getirilirken, ekmekler İtalya'nın özel unu ile üretiliyor. Ziyaretçilerini sıcak ve keyifli ortamıyla karşılayacak olan Panino Giusto'da özel olarak üretilen ve yüzde 95'i ithal edilen farklı Akdeniz lezzetlerini bir arada bulmak mümkün olacak.

Panino Giusto, panini ekmeği, panini zevkini maksimize eden şarküteri ürünleri ve sağlığı lezzetle buluşturan zengin mönüsüyle sandviç yeme alışkanlığını yemek yeme sanatına dönüştürüyor.

1979 yılında kurulan ve İtalya'da gurme restoran & cafe zinciri konusunda bir numara olan Panino Guisto'nun zengin mönüsü ile Türk tüketicisini buluşturmak amacıyla Türkiye'ye getirdiklerini söyleyen Panino Guistonun Türkiye hakkı sahibi Başak Balaban "İlk restoran cafeyi İstinye Park'ta açtık, hedefimiz önümüzdeki 3 yıl içerisinde farklı noktalarda 10 yeni zincir restoran & cafe açmak" diye belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.