Studio Vouge... HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRECEK!

Studio Vouge... HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRECEK!

Yücel Yılmaz ve ekibi, modacı, stilist, fotoğraf sanatçısı, televizyon yapımcıları, açılış ve lansmanları için mekan arayan tüm kişi, kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek Studio Vouge`u açtı.

Başarılı iş adamı Yücel Yılmaz, en büyük hayalini gerçekleştirdi? Sizlerin hayallerinizi gerçekleştirmeniz için sıkı bir çalışma yürüten Yücel Yılmaz ve ekibi, modacı, stilist, fotoğraf sanatçısı, televizyon yapımcıları, açılış ve lansmanları için mekan arayan tüm kişi, kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarına cevap verebilecek Studio Vouge'u açtı.

400 metrekare kapalı defile ve show alanı, 300 kişilik kapalı event, show ve kokteyl alanı, tüm ihtiyaçlarınız için 1000 metrekare bahçesi, muhteşem manzarası, profesyonel teknik ekip, ekipmanı ve Neslihan Hacıoğlu tecrübesiyle sizlerin hizmetinizde.

Sanat ve iş dünyası ve medyanın yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleşen açılış görülmeye değerdi Uğurkan Erez in ustalığı Rus ekolünün ünlü tasarımcısı Rodi Cıurbica' nın tasarımları, Özlem Yıldız, Chole Loughan gibi Türk ve Avrupalı birçok ünlü mankenin podyum tecrübesiyle birleşince seyrine doyum olmayan bir gösteriye dönüştü?

Müziklerini ünlü DJ Erdi'nin, sunuculuğunu oyuncu-sunucu Neslihan Maltepe'nin yaptığı gecenin defilesi katılımcıların yoğunluğu nedeniyle iki kez tekrarlandı.

Türkiye'de bir ilk olan ve konsept stüdyoculuğun merkezi olmaya aday Studio Vouge yeni alışkanlığınız olacak.

400 metrekare defile, 1000 metrekare açık alanı ile organizasyonlarınıza benzersiz alternatifler; saç makyaj tasarımından fotoğraf sanatçısına, dekor tasarım ve uygulamasından profesyonel mankenlik hizmetlerine, catering hizmetlerinden ses-ışık ve hd kalitesinde video çekimine, müzik ve gösteri şovlarına, basın-pr desteğine farklı ve sonsuz seçenekler sunarak çözümler üretecek olan Studio Vouge yılın on iki ayı gece gündüz demeden; defile, ekspozisyon, lansman, davet, tanıtım, sergi ve çekimleriniz için sizlere 'burası tam orası dedirtecek'.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.