"Su Altında 10 Gün / 10 Gece"... AVRUPA PAZARLAMA ÖDÜLÜ ALDI!

"Su Altında 10 Gün / 10 Gece"... AVRUPA PAZARLAMA ÖDÜLÜ ALDI!

Beylikdüzü Migros AVM'nin "Sualtında 10 Gün / 10 Gece" aktivitesi Avrupa'nın en iyi pazarlama aktivitesi seçildi

Ece Türkiye'nin yönettiği Beylikdüzü Migros AVM pazarlamada altın ödülün sahibi oldu.

18 Haziran 2010 Lizbon ? Ece Türkiye tarafından yönetilen Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, ICSC tarafından verilen Solal Pazarlama Ödülleri töreninde Altın Ödülün sahibi oldu.

Bu yıl Portekiz'in başkenti Lizbon'da yapılan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Derneği (International Council of Shopping Centers ? ICSC) Avrupa Pazarlama Konferansı'nda törenle verilen 2010 Solal Pazarlama Ödülleri'nde Beylikdüzü Migros AVM düzenlediği ve Guiness Dünya Rekorunu da kıran "Su Altında 10 Gün / 10 Gece" aktivitesi PR dalında Avrupa'nın en iyi pazarlama aktivitesi seçilerek altın ödülü kazandı. ECE Türkiye AVM Müdürü Barış Sezen ICSC Solal Pazarlama 2010 Altın Ödülünü Lizbon'da yapılan törende aldı.

2009 yılında Beylikdüzü Migros AVM ülke çapında ilgi uyandıracak fevkalade bir etkinlik yarattı; Su altında 10 gün / 10 gece yaşayarak Guiness Dünya Rekoru denemesi. Etkinlik, 30 Ağustos günü profesyonel dalgıcın 5x3x3 metrelik özel yapım bir akvaryumun Beylikdüzü Migros AVM'nin otoparkına yerleştirildikten sonra içinde yaşamasıyla başladı. Bu etkinlikle Beylikdüzü Migros AVM dünya rekorunu kırdı ve 250 binden fazla kişinin gezdiği aktivite ülke çapında istediği ilgiyi reklam eşdeğeri yaklaşık 200 milyon ABD dolarını bulan haber geri dönüşüyle sağladı.

Her yıl dağıtılan ICSC Solal Pazarlama Ödülleri, Avrupa'da perakende pazarlamasının en iyi yapıldığı aktiviteleri bir araya getirerek en etkin kampanyaları ödüllendiriyor. Bu arada en iyi uygulama ve üstün pazarlama performansları değerlendiriliyor. Solal Pazarlama Ödülleri perakende sektöründe kalitenin göstergesi olarak kabul ediliyor. Bu yıl ICSC Solal Pazarlama Ödülleri'ne Avrupa ve Güney Afrika'daki 18 ülkeden 152 başvuru yapılarak rekor bir katılım gerçekleşti. Toplamda 7 Altın, 22 Gümüş ve 1 de Özel Yenilikçilik ödülleri dağıtıldı.

Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.

Ece Türkiye, Alman ECE Grubu tarafından Ekim 2000 tarihinde İstanbul'da kuruldu. Şirket, Türkiye'de büyük ölçekli alışveriş merkezi yatırım projelerinin geliştirilmesi, planlanması, inşaatı, kiralanması, yönetimi ve finansmanı alanında hizmet veriyor.

Uzun vadeli yatırım projeleriye ilgilenen ECE Türkiye, İstanbul'da Metrocity, Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, CarrefourSA Maltepe Park, Ankara'da ANKAmall, Antalya'da Antalya Migros Alışveriş Merkezi ve Eskişehir'de Espark Alışveriş Merkezi'ni yönetiyor. Şirketin aynı zamanda İstanbul Beylikdüzü / Esenyurt bölgesinde yatırmını gerçekleştirdiği Marmarapark AVM 250 mağaza ve 100.000 m2 kiralanabilir alandan oluşuyor. Diğer bir proje ise Antalya Lara'da kiralaması süren 140 mağaza ve 48.000 m2 kiralanabilir alanla Terra City Alışveriş Merkezi. Şirketin ayrıca, Türkiye'nin değişik şehirlerinde yatırım aşamasında veya inşaatı süren projeleri de mevcut.

ECE Group

1965 yılında kurulan ECE Grubu, Avrupa pazarında şehir içi alışveriş merkezleri geliştirmede sektör lideridir. Grup, 14 Avrupa ülkesinde, yönetimini üstlendiği 116 alışveriş merkezinde yer alan ve yıllık toplam ciroları 13,3 milyar Euro olan 12,500 kiracıyı, 3,6 milyon m2 satış alanını temsil ediyor.

Ayrıca, Avrupa'nın 14 ülkesinde 21 yeni alışveriş merkezi projesi de halihazırda planlama veya inşaat aşamasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.