SÜTAŞ AŞKI  SINIRLARI ZORLUYOR!

SÜTAŞ AŞKI SINIRLARI ZORLUYOR!

Sütaş Haydari, Türk damak tadına uygunluğu, pratikliği ve %100 doğal içeriğiyle sofraların vazgeçilmezi olacak.

Türkiye'nin doğal lezzet uzmanı Sütaş, geniş ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Sütaş Haydari, Türk damak tadına uygunluğu, pratikliği ve %100 doğal içeriğiyle sofraların vazgeçilmezi olacak. Sütaş Haydari, sağlıklı ve pratik olmasının yanında her paketinde eşsiz bir lezzet sunuyor. Ayrıca çeşnili yoğurt pazarının en sevilen ve en çok tercih edilen ürünleri Sütaş Sarımsaklı Yoğurt ve Sütaş Cacık yenilenen ambalajlarıyla tüketiciler ile buluşuyor.

Sütaş Haydari, %100 doğal, taze içeriği ve mükemmel lezzettiyle sofralara tat katacak. Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetlerinden olan haydari, SÜTAŞ uzmanlığı ile kalitesiyle hiçbir katkı maddesi olmadan raflarda yer alıyor. İçeriğindeki gerçek ve taze sarımsak, nane, maydanoz, dereotu ve yoğurdun aynı oranda dağılımıyla oluşan ideal lezzet ve kıvamıyla her defasında aynı tadı sunuyor.

Yoğurt pazarının lider markası SÜTAŞ, Sarımsaklı Yoğurt ve Cacık ürünlerini de yenilenen ambalajlarıyla tüketicilerin beğenisine sunuyor. Sütaş Sarımsaklı Yoğurt ve Sütaş Cacık; gerek %100 doğal ve taze içerikleri gerekse kullanıma hazır olmaları ile sofraların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Sütaş Haydari ile zenginleşen Sütaş Çeşnili Yoğurt ailesi Türk sofra kültürünün vazgeçilmez tatlarını sofralara zahmetsizce getirmeye devam ediyor. Üstelik evde yapılmışçasına lezzetli ve %100 doğal?

SÜTAŞ HAKKINDA:

Süt ve süt ürünleri sektörünün lideri SÜTAŞ, faaliyetlerini süt ve süt ürünleri üretimi ile sınırlamadan "Ottan süte, sütten sofraya" uzanan tüm değer zincirini yönetir.

Sütaş, süt hayvancılığının gelişmesine yatırım yapar, üniversiteler ve bilim kuruluşları işbirliğiyle örnek çiftlikler kurar, eğitim merkezleri oluşturur, meslek yüksek okullarına destek verir.

Sütaş, sütün doğasındaki tüm değerleri koruyarak, doğal süt ürünleri üretir.

Türkiye'nin en büyük 82. sanayi şirketi olan Sütaş, sürdürülebilir büyümesini doğal kaynaklarımızı, sosyal sorumluluk ve çevre bilinci ile kullanarak gerçekleştirir.

Sütaş, 4000 çalışanı ve 1.055 araçlık dağıtım filosu ile 78.000 satış noktasına ulaşır ve hergün 40 milyonu aşkın tüketicisiyle buluşur.

Sütaş, temel süt ürünleri markası Sütaş'ın yanı sıra, Büyümix, Babymix, Yovita, Hüptrik, Minimix ve Tatlımmm markalarına sahiptir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.