TARKAN VE MİKA-DER MİNİK KALPLER İÇİN ELELE!

TARKAN VE MİKA-DER MİNİK KALPLER İÇİN ELELE!

Minik Kalplerle Elele Derneği (Mika-Der) 3. Geleneksel Balosu'nu 29 Mayıs 2012 Salı gecesi Etiler Le Meridien Hotel'de gerçekleşti.

Sunuculuğunu Jülide Ateş'in yaptığı gecede yaklaşık 450 seçkin konuk bir araya geldi. Baloda Raffi Portakal'ın yaptığı açık arttırma ile Bartın, Edirne, Çanakkale, Giresun, Muğla, Konya ve Afyonkarahisar illerindeki Çocuk Hizmetler Genel Müdürlüğü'ne bağlı çocuk yuvaları ve yetiştirme yurtları için 1 milyon TL'nin üzerinde bağış toplandı.

Mega Star Tarkan gecede şarkılarını minik kalpler daha güzel bir geleceğe sahip olsunlar diye seslendirdi. Baloda konuklara coşkulu saatler yaşatan Tarkan 2009 yılından bu yana Mika-Der'le sürdürdüğü işbirliğini daha uzun yıllar devam ettireceğini söyledi.

Mika-Der bugüne kadar düzenlediği balo, konserler ve sponsor bağışlarından elde ettiği gelir ile Mardin, Şanlıurfa, Sivas, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Eskişehir, Gümüşhane, Adana, Hatay, Artvin, Amasya, Samsun, Muğla, Adıyaman, Kocaeli, Rize, Zonguldak, Van ve Kars'daki çocuk yuvası ve yetiştirme yurtları ve buralarda yaşayan çocuklarımızın yaşam koşullarını iyileştirdi. Mika-Der yaptığı çalışmalarla Zonguldak Çaycuma'da 1 adet Kapalı Spor Salonu ve 20'er çocukluk 2 adet Sevgi Evi'ni hizmete soktu. Ayrıca Rize, Muğla, Adıyaman, Samsun'da birer, Kocaeli, Samsun, Van'da 2'er ve Amasya'da 3 adet çocuk evi açtı.

Yardım balolarının yanı sıra farklı projelere de imza atan Mika-Der, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "Esirgemeden" projesi ile elde ettiği gelir ve diğer bağışlarla asansörlü engelli aracı olarak tasarlanmış 5 adet Fiat Ducato'yu Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne teslim etti. Bu araçlar 2'si Ankara'ya bağışlanırken diğerleri de İstanbul, Kocaeli ve Denizli'ye gönderildi. Ayrıca Mika-Der Kocaeli ve Adıyaman'a da birer midibüs aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.