Tatyana Tsvikeviç -Barış Küçüçgüler... `ANASI İLE OĞLUŞU ` OYUNUNDA BULUŞTULAR

Tatyana Tsvikeviç -Barış Küçüçgüler... `ANASI İLE OĞLUŞU ` OYUNUNDA BULUŞTULAR

Rus gelin filmi ile büyük bir çıkış yapan Tatyana Tsvikeviç ile Barış Küçüçgüler, "Her Şeye Rağmen Bir Umut" adlı tiyatro oyunun da ana oğul olarak sahneye çıkmaya hazırlanıyor,

Rus gelin filmi ile büyük bir çıkış yapan Tatyana Tsvikeviç ile Barış Küçüçgüler, "Böbrek Hasta Hakları Koruma ve Sosyal Yardımlaşma Derneği" tarafından gerçekleştirilen "Her Şeye Rağmen Bir Umut" adlı tiyatro oyunun da ana oğul olarak sahneye çıkmaya hazırlanıyor,

4 Mayıs'da Gazenfer Özcan Tiyatrosu'nda galası yapılacak olan oyunda böbrek hastası bir genç ile annesinin dramatik ilişkisi işleniyor.

Anası ile oğluşu

Onbeş yıl içersinde aksansız Türkçe konuşmaya başlayan Tatyana Tsvikeviç, "Böbrek hastası oğlunu yaşama bağlamak için çırpınan Alman kökenli Zehra adında bir anneyi canlandırıyorum. Diksiyonum mükemmel ama yine de risk almak istemedik.

Hep komedi ya da aksiyon projelerde yer aldım. İzleyenler bu sefer bambaşka bir Tatyana görecekler. Oyun ilk yarıda gülümsetse bile son derece vurucu bir finali var. Provalar da biz de çok etkilendik" diyor.

Tsvikeviç, Geirçek hayatta Barış Küçükgüler gibi bir oğlunuz olsun ister misiniz? sorusuna, "Aramızda çok yaş farkı yok ama o zaten benim çocuğum gibi. Telefonda hep oğluşum ne yapıyorsun diyorum, o da bana anacım diye yanıt veriyor.

Yakında Barış'ın gerçek annesi kıskanacak gibi geliyor" diyor. Henüz iki yaşında reklam filmi oyuncusu olarak kamera önüne geçen ve yirmiiki yıl içersinde 6 sinema filmi ve yaklaşık kırk dizi de oynayan Barış Küçükgüler'de "Tatyana otuzbeş, ben ise 24 yaşındayım ama çok iyi anne oğul karakterleri olduk.

Oyun dışında da tam bir anne psikolojisi ile beni benimsedi. Tatyana manken kökenli bir oyuncu ve onu tanıdıktan sonra mankenler hakkında ki bütün ön yargılarım yıkıldı" diye konuşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.