Tekin Akmansoy... 70. SANAT YLINI KUTLADI!

Tekin Akmansoy... 70. SANAT YLINI KUTLADI!

Tekin Akmansoy 70. Sanat yılını, Cemal Reşit Rey'de yapılan görkemli bir gösteriyle kutladı. Geceye, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri konuk ve konuşmacı olarak katıldılar.

Yetmiş yılını sanatla dopdolu geçiren büyük usta, bu özel gecede, ünlü tiyatro yazarı ve yakın dostu Dürrenmatt'ın "Göktaşı" adlı eserini sahneye koyup oynadı.

İlk kez 40 yıl önce Devlet Tiyatrolarında oynadığı bu oyunu, yıllar sonra tekrar sahnelemenin heyecanını yaşayan duayen sanatçıya, Devlet Tiyatroları'ndan yeni bir çok oyuncu da eşlik etti.

Ünlü sanatçı bu önemli geceden elde edilecek tüm gelirleri Türk Eğitim Vakfı'na bağışladı. Geceye Hıncal Uluç, Ali Aysun Kocatepe çifti, Oya Germen, Halit Kıvanç, sanatçının tiyatro camiasından dostları ve yıllara damgasını vuran "Kaynanalar" dizisi ekibinin değerli oyuncuları katıldı.

Gecenin en büyük olaylarından birisi de Akmansoy'un uzun süredir kırgın olduğu torunu Ozan Orhon'u affetmesi oldu. Orhon'a istemediği iki evlilik yaptığı ve istediklerini dikkate almadığı için kırgın olduğunu söyleyen Akmansoy, torununu bir kez daha bağrına bastı. Dedesinin kendisini affetmesine çok sevinin Orhon ise bir daha O'nu kırmayacağını ve sözünden asla çıkmayacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.