“The Elite Model Of Turkey”… TÜRKİYE’NİN EN İYİ MODELLERİ SEÇİLDİ…

Bu yıl ilk kez düzenlenen The Elite Model Of Turkey yarışması, sahibi Aydın Güler Türkiye’nin en çekici ve yetenekli modellerini bir araya getirdi. Moda, güzellik ve zarafetin buluşma noktası olan bu prestijli etkinlik, önceki akşam İstanbul’daki Windsor Otel’de görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Ünlü  koreograf Asil Çağıl 'in başarılı koreografisiyle renklerin gecenin Jürisinde; Windsor Hotel Yönetim kurulu üyesi Cem Özboyacı, moda tasarımcısı Ali Günaydın, Elit Dergisi sahibi Oktay Atasoy, sanatçı Yeliz Yeşilmen,  moda tasarımcısı  Hülya Albayrak, Magazinkolik.com sitesi sahibi Nurcan Sabur, moda tasarımcısı Oktay Seven, sanatçı  Pelin Suade, sanatçı  Açelya Elmas, gazeteci Burhan Akdağ, Evos Angels Dergisi Evrim-Evren Yaşlak, Klass Magazin Dergisi sahibi Muammer Kapucuoğlu, sanatçı Ahmet-Dora Altınbaşak,  sanatçı  Sevtuğ Kasapbaşoğlu,  Türkiye’nin ilk Best Model’i Sibel Tan Arıkan, model Pınar Güve, sanatçı  Burak Kibar, sanatçı  Pınar  Yıldız, Mayadroom Ajans sahibi Mevlüt Dede, By Mustafa Organizasyon-Mustafa Bozkurt gibi önemli isimler yer aldı.

elitword-2024-nurcan.jpg

Jüri üyelerinden Burhan Akdağ, Sibel Tan, Nurcan Sabur, Yeliz Yeşilmen, Mustafa Bozkurt ve Windsor Otel Genel Müdürü Cem Özboyacı

Gecede Türkiye’nin dört bir yanından katılan genç modeller, yeteneklerini ve stil anlayışlarını sergileyerek moda dünyasının kapılarını aralama fırsatı buldular. Ünlü isimlerin ve moda dünyasının önde gelen temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, hem profesyonel jüri hem de izleyiciler büyük bir heyecan yaşadı.

Metehan Cemil Varol ve Özge Ulusoy’un sunumuyla yarışmada öne çıkan isimler sadece güzellikleriyle değil, podyumdaki özgüvenleri ve duruşlarıyla da dikkat çekti. Kazanan isim, 1 kadınlarda Defne Dernek,  Erkeklerde Buğra Türker olurken, 2. modeller ise Meyra Daştan, Gökdeniz Kara,  3. modeller Merve Kızılçay - Muhammet Çakıer, 4. modeller Sultan Yıldız, Can Dönümcü son olarak 5.modeller ise Rojin Karakan. Ensar Burla isimler kazandı.

Gecenin sac ve makyajları Altier Academy  tarafından yapıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.