Tiyatro Ak`la Kara... ARSIZ DAVET İLE SEYİRCİ KARŞISINDA!

Tiyatro Ak`la Kara... ARSIZ DAVET İLE SEYİRCİ KARŞISINDA!

"Arsız Davet" Tiyatro Ak`la Kara`da seyircisiyle buluştu, kahkaha dolu bir sezona merhaba dedi.

Kurulduğu ilk günden itibaren farklı türlerde oyunlarla yaklaşık 30.000 seyirciyle buluşan Tiyatro Ak'la Kara'da keyifli, karmaşık, eğlenceli halleriyle seyircinin en sevdiği türlerden biri olan vodvil kuşağı Ray Cooney'le başladı, Carlo Goldoni'nin uyarlamasıyla devam etti.

Tiyatro Ak'la Kara'da Komedi kuşağı bu sezon Kerem Kobanbay'ın yazdığı, Murat Sarı'nın yönettiği "Arsız Davet" oyunuyla sürüyor..

İzleyenlerine 27 kez kahkaha atma garantisi veren "Arsız Davet" oyunu Tiyatro Ak'la Kara'da kahkahalarla dolu bir prömiyer ile seyircisiyle buluştu.

Eşi Can'ı Amerika'ya gönderen Polat, eve sevgilisi Nur'u getirir, kumar borcu olan kardeşi Ferhat, borçlu olduğu Kaya'nın sevgilisi Gül'ün üzerine karısı Can ve kumar borcunun peşinde olan Kaya da eve gelince, herkes kendini "Arsız bir Davet"in içinde bulur.

Oyun karakterleri üst üste başlarına gelen aksilikleri çözmeye çalışırken izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatan oyunda Buket Dereoğlu, Elif Erdal, Kerem Kobanbay, Levent Ünsal, Mustafa Dinç, Yeliz Şar ve Nur Subaşı eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.