`Tiyatro Komedya`... `BENİM İLACIM SENSİN` İLE ANADOLU YAKASINDA!

`Tiyatro Komedya`... `BENİM İLACIM SENSİN` İLE ANADOLU YAKASINDA!

Tiyatro Komedya, Murat Akgün`ün yazıp yönettiği "Benim İlacım Sensin" adlı oyun, Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi ve Altkat Sanat`ta, seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Tiyatro Komedya, 2012/2013 Tiyatro sezonunda Murat Akgün'ün yazıp yönettiği "Benim İlacım Sensin" (2 perde komedi) adlı oyun, 16 ilde oynayıp İstanbul Avrupa yakasından sonra, Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi ve Dünya Tiyatro Gününde Altkat Sanat'ta, seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

13 Mart Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi Saat 20:30

27 Mart Dünya Tiyatro Günü (Özel gösterim) Kadıköy Altkat Sanat 20:00

Evli çiftimizin arasındaki en büyük anlaşmazlık, eşinin çocuk talebini, henüz erken bulduğu için düşünmeyen erkek, sorunun cinsel problemmiş gibi algılanmasına ve yakınları tarafından teşhis koyulup alternatif çözümler üretilmesine maruz kalmaktadır. Bununla birlikte kayınçosunun sanal sapkınlıklarıyla durmadan başı derde girmesi...

Süpriz ziyaretçi baldızın eczanede karşılaşmış olduğu mümessille, ilk görüşte aşk kavramının sıkıntıları... Sosyal medyada erkekler tarafından kandırılarak gururu incilen, intikam almak için de işe giren, acemi sözde kalfamızın yanlış kişiden hesap sorması ve bu kişinin de evli bir erkek oluşu, soluksuz izleyeceğiniz bir komediye dönüşmektedir.

Kadın erkek ilişkilerinde "insani" değerler göz ardı edilerek, her geçen gün ilişkilerin düzeysizleştiği, sosyal medya aracılığıyla çürüdüğü, popüler kültürün etkisyle tüm doğallığını yitirip şehir hayatında,"aşk" "evlilik" "sevgi" "sex" kavramlarının çöküşünü görmekteyiz.

Oynayanlar; Nevzat Süs, Murat Akgün, Zeynep Aslıhan İşcan, Burcu Yüce, Öykü Özaydın, Gökhan Coşkun

Dekor Tasarım: Cihan Alkan

Koreografi: Öykü Özaydın

Ses/Işık : Emre Sarı

Fotoğraf: Birol Kurt

Afiş: Ozan Uysal

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.