"Tiyatrokare"... ÇELİK MANOLYALAR'I SAHNELİYOR!

"Tiyatrokare"... ÇELİK MANOLYALAR'I SAHNELİYOR!

Bu sezon onsekizinci yılını kutlayan Tiyatrokare,Eczacıbaşı Schwarzkopf'un katkılarıyla sahnelenen `Çelik Manolyalar'ı tiyatro severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Julia Roberts,Shirley Maclaine,Sally field,Dolly Patron,Olympia Dukakis gibi starların oynadığı ve çok sevilen bir film olarak sinema tarihine geçen'Çelik Manolyalar'da,bir kuaför salonunda hayata direnen kadınların mücadelesi anlatılıyor.

Oyunda Saadet Işıl Aksoy,Şenay Gürler,Suzan Aksoy,Suna Keskin,Oya İnci,Aslıhan Erguvan gibi tiyatromuzun önemli kadın oyuncuları rol alacak.'Çelik Manolyalar'oyunu,bir kuaför salonunda hayata direnen kadınların mücadelesini anlatıyor.

Dışarıdan baktığınızda,hiçbir şeye aldırmadan yaşayan,giyinip, süslenip hayatın tadını çıkartmaya çalışan ve düğün hazırlığı yapan bu kadınların aslında hayata tutunuşlarının hikayesi anlatılıyor.

Oyuncu Saadet Işıl Aksoy rolü için Julia Roberts'ın oyunculugunu taklit etmedigini 'Çelik Manolyalar'daki rolüne kendini iyi hazırladığını söyledi.

'Çelik Manolyalar'oyunu 04,03.2010 Perşembe Nişantaşı Rüştü Uzel Lisesi Hadi Çaman Tiyatro'sunda saat 20.30'da izleyicilerin beğenisine sunulacak

Yazı ve Fotoğraflar: Kenan Demirok

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.