`Toya Moda`... DİCE KAYEK TASARIMLARI, ŞİMDİ DE KONUT PROJESİNDE HAYAT BULUYOR!...

`Toya Moda`... DİCE KAYEK TASARIMLARI, ŞİMDİ DE KONUT PROJESİNDE HAYAT BULUYOR!...

Toya Yapı`nın Basın Ekspres yolu üzerinde inşa edeceği Dice Kayek`in imzasını taşıyacak Toya Moda konut projesi`nin basına tanıtım lansmanı 23 Nisan Çarşamba günü Çıragan Sarayı Mabeyn salonunda gerçekleştirildi...

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Dice Kayek'in imzasını taşıyacak Toya Moda konut projesi'nin basına tanıtım lansmanı 23 Nisan Çarşamba günü iş, cemiyet ve basın hayatından bir çok seçkin ismin katılımı ile Çıragan Sarayı Mabeyn salonunda gerçekleştirildi.

Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilecek olan ve toplamda 486 daire ile 35 ticari birimden oluşacak olan yeni konut projesi Toya Moda, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısıyla satışlarına başlandı. Toya Moda projesi düzenlenen lansman ile görücüye çıktı.

Toya Moda'yı ödüllü mimar Bünyamin Derman tasarlıyor...

Ünlü spiker Defne Sarısoy'un sunduğu Toya Moda lansmanında söz alan Toya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu, Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Toya Moda projesinin henüz ismini bile ilan etmeden, lansman öncesinde yüzde 15?inin satıldığını, projenin tamamlandığında alıcısına minimum yüzde 40 kazandıracağını öngördüklerini ifade etti.

Türkiye'de ilk kez bir inşaat markasının mimariyi moda ile buluşturduğunu ve dünyaca ünlü bir Türk tasarımcı ile işbirliğine gittiğini anlatan Zafer Topaloğlu, "Dice Kayek ile hayata geçireceğimiz Toya Moda ile konutta moda anlayışını değiştiriyoruz" ifadelerini kullandı

'Toya Moda', Basın Ekspres Yolu?nda toplamda 100 bin metrekarelik bir inşaat alanında projelendirilen ve stüdyo dairelerden 3+1 dairelere kadar değişen daire seçeneklerinin sunulduğu Toya Moda konut projesinde toplam 486 daire yer alacak. Toplam 4 bloktan oluşacak Toya Moda projesi yer alan tüm bloklar her ihtiyaca çözüm üretmek üzere tasarlamış durumda. Daire büyüklüklerinin 37 ile 151 metrekare arasında değiştiği Toya Moda projesi kapsamında satışa çıkartılan daire fiyatları 185 bin lira?dan başlıyor.

Toya Moda konut projesinde Sadece 1,5 sene içerisinde yüzde 45 değer kazanan Basın ekspres yolu üzerinde yapımına başlanacak olan projenin lansmana özel fiyat avantajlarıyla. stüdyodan 3+1?e kadar değişen daire tipleri farklı seçenekler ile sunuluyor. Tamamı balkonlu olan Toya Moda projesinde konutların metrekare fiyatları ise 3 bin 600 liradan başlıyor.

Toya Moda projesi basın toplantısında konuşmacı olarak katılan Toya Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Topaloğlu, Dice Kayek markasının yaratıcıları olan Ayşe ve Ece Ege ile projenin mimarı Bünyamin Derman, toplantı sonunda basın mensuplarının proje ile ilgili sorularını yanıtladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.