"Troya"... ÖNCE GEZİLECEK,  SONRA İZLENECEK!

"Troya"... ÖNCE GEZİLECEK, SONRA İZLENECEK!

İnsanlık tarihinin en eski ve bilindik öykülerinden biri hem sergisi hem gösterisi ile Ankara'da!

Anadolu Ateşi grubunun 2008 yılından bu yana dünyanın dört bir yanında sahnelediği TROYA, Ankaralı sanatseverler ile 2 farklı mekanda buluşuyor. Gösterinin birbirinden görkemli kostüm ve dekorları 25 Kasım'a kadar ANKAmall Alışveriş Merkezi'nde sergileniyor. TROYA gösterisi ise 1 ve 2 Aralık'ta Anadolu Gösteri Merkezi'nde olacak.

Biri 9 diğeri 7 metre uzunluğundaki iki TROYA atı, ANKAmall'daki serginin en görkemli parçaları. Sergi alanında ayrıca TROYA ve Anadolu Ateşi gösterilerine ait 60'ın üzerinde kostüm, gösteri fotoğraları, dekorun parçaları arasında yer alan çeşitli Tanrı heykelleri ile 5.5 metre yükseklikleri ile dikkat çeken Hektor ve Aşil heykelleri de bulunuyor. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da önümüzdeki günlerde TROYA genel sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan ile birlikte bu sergiyi ziyaret edecek.

Sergiyi gezen sanatseverler 1 ve 2 Aralık tarihlerinde Anadolu Gösteri Merkezi'ndeki TROYA gösterileri için biletlerini de sergi alanındaki bilet gişesinden satın alabiliyorlar. TROYA gösterileri 1 Aralık Perşembe ve 2 Aralık Cuma akşamları saat 21:00'de sahnede olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.