Troya... YAĞMURA RAĞMEN AÇIKHAVA'YI DOLDURDU!

Troya... YAĞMURA RAĞMEN AÇIKHAVA'YI DOLDURDU!

Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda izleyici karşına Anadolu Ateşi dansçıları, olumsuz hava koşullarına rağmen muhteşem bir performans sergileyerek herkesi büyüledi.

İzmir'den başlayan 2010 Troya Türkiye Turnesi kapsamında, Ankara'dan sonra Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 'Troya'yı İstanbullu sanatseverlerle buluşturdu.

Geçtiğimiz Salı akşamı yağan yağmura rağmen sahnelenen Troya, sanatseverleri büyülerken, herkesi ayağa kaldırdı.

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun yeni gösterisi Troya, 2010 Troya Türkiye Turnesi kapsamında İstanbullu sanatseverlerle iki gece üst üste buluştu. Salı akşamı Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda izleyici karşına Anadolu Ateşi dansçıları, olumsuz hava koşullarına rağmen muhteşem bir performans sergileyerek herkesi büyüledi.

Açıkhavayı dolduran binlerce kişi sağanak şeklinde yağan yağmura aldırmadan 'Troya Efsanesi'ni hayranlıkla izlediler. Gösteri sonrasında sahneye çıkan Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, bir dansçı ile yaptığı kılıç gösterisiyle büyük beğeni topladı.

Gösteriyi izlemeye gelen büyük usta Haldun Dormen, gösteri sonrasında Mustafa Erdoğan ve dansçılara övgüler yağdırdı. Daha önce Troya'yı 3 defa izlediğini ifade eden Dormen, "Her izlediğimde ayrı bir keyif alıyorum. Türkiye'den dünyaya açılan Anadolu Ateşi büyük bir iş başarıyor. Mükemmel bir gösteriyi bizlere izleme imkanı sunuyorlar. Emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.