Tuba Büyüküstün - Akın Akınözü... AYNI PROJEDE BULUŞTULAR!

Tuba Büyüküstün - Akın Akınözü... AYNI PROJEDE BULUŞTULAR!

Birlikte rol alacakları "Mardin'in En Güzel Kızı" isimli film için anlaşmaya varan oyuncular Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü başrollerde yer alacak. Çiftin hikayesi ve filmin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

Yönetmenliğini Ali Kemal Güven'in yaptığı, başrollerini Tuba Büyüküstün ve Akın Akınözü'nün paylaştığı yeni film projesi hayranlarını heyecanlandırdı.

"Mardin’in En Güzel Kızı" filminde, yürütemedikleri ve tartışmalarla boğuştukları bir ilişkiye hapsolmuş bir çiftin inişli çıkışlı hikayesinin anlatılması bekleniyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; güzel oyuncu Akın Akınözü ile Mardin'in En Güzel Kızı filminde buluşuyor.

Filmin yönetmen koltuğunda İstanbul Film Festivali, Adana Altın Koza, Ankara Film Festivali ve SİYAD’dan ödül alan Çilingir Sofrası’nın yönetmeni Ali Kemal Güven oturacak. İki star oyuncu “Mardin’in En Güzel Kızı” filminde toksik bir ilişkiye hapsolmuş bir çiftin inişli çıkışlı hikayesini canlandıracaklar.

Şimdiden merak uyandıran filmin bu yıl sete çıkması planlanıyor. Alt metninde güçlü bir kadının mücadele öyküsünü temel alan film, önce yurt dışındaki önemli film festivallerinde sinema yolculuğuna başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.