Tuğba Özay…  HÜDA-PAR’A ANAYASA TEPKİSİ!

Tuğba Özay… HÜDA-PAR’A ANAYASA TEPKİSİ!

Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa’nın ilk 4 maddesini hedef alarak skandal açıklamalarda bulunmasına ünlü manken Tuğba Özay ateş püskürdü.

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü manken Tuğba Özay'dan HÜDA-PAR'a Anayasa tepkisi… Daha önce CHP'den milletvekili aday adayı olan ünlü manken HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun "Anayasada değiştirilemez maddelerin olması siyaseten de felsefe olarak da doğru değil" ifadelerine sert tepki gösterdi.

tugbaozay-zekeriyayapicioglu.jpg

HÜDA-PAR'ı ve Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu'na Atatürk hatırlatması yapan Özay, "HÜDA-PAR adlı parti kaldı ki yüzde 1'lik bile oyları yok . Anayasanın ilk dört maddesi değişsin istiyormuş. Bunlar kime ve neye hangi güçlere hizmet ediyorlar. Uzantılarının neler olduğunu bildiğimiz bir partiyi bizde istemiyoruz. Cumhuriyet değiştirilemez. Sen bugün o meclisteysen bunu Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e borçlusun. Ülkeyi boş gündemlerle meşgul edip gerçek gündemleri kapatmayalım. Gerici, yobaz, küreselcilere hizmet eden, dini kullanan hiç kimseyi sevmiyorum da istemiyorum da!" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.