Tuğba Özay-Hüseyin Küçük... HUZUREVİ SAKİNLERİNE ÖZEL ETKİNLİK!

Tuğba Özay-Hüseyin Küçük... HUZUREVİ SAKİNLERİNE ÖZEL ETKİNLİK!

Ünlü Modacı Hüseyin Küçük Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sakinlerine defile düzenledi, başarılı sanatçı Tuğba Özay da şarkılarıyla çoşturdu.

HUZUREVİ SAKİNLERİ ÖNCE ÜNLÜ MODACI HÜSEYİN KÜÇÜK TASARIMLARIYLA PODYUMA ÇIKTI SONRA TUĞBA ÖZAY ŞARKILARI İLE COŞTU?

Ortadoğu, Kafkas ülkeleri, Türki Cumhuriyetler ve Balkan Ülkeleri olmak üzere 30 ülkede ?Hüseyin Küçük? markasıyla büyük bedeni farklı bir kimliğe taşımayı hedefleyen moda tasarımcısı Hüseyin Küçük, sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Ünlü Modacı bu defa, Zeytinburnu Semiha Şakir Huzurevi sakinlerine farklı bir Sevgililer Günü hediyesi vermek için kolları sıvadı. Bu güne kadar pek çok farklı proje gerçekleştiren ünlü tasarımcı, Medya Doktoru?nun da desteğiyle huzurevi sakinlerinin podyuma çıkacağı bir defile düzenledi.

Podyuma çıkan hanımlar rujları bozulmasın diye yemek yemezken heyecan dolu dakikalar yaşadı. Koreografisi Asil Çağıl Organizasyon tarafından yapılan defilede huzurevi sakinleri 1950?li yılların müzikleriyle modellik yaparken izleyicilerden büyük alkış aldı.

Tuğba Özay da bu özel günde Hüseyin Küçük?ü yalnız bırakmazken, sevilen sanatçıyı sahnede bir sürpriz bekliyordu?

Defile sonrası Tuğba Özay eğlenceli performansıyla huzurevi sakinleriyle sahnede dans ederken kendisini de bir sürpriz bekliyordu.

Dün doğum günü olan Özay, sürpriz pastasını Hüseyin Küçük ve Huzurevi sakinleriyle birlikte kesti. Tuğba Özay yeni yaşında herkes için sağlık dilerken, Hüseyin Küçük ?Sevgililer Günü dendiğinde, hep sevgilimizi ya da eşimizi düşünerek çeşitli organizasyonlar gerçekleştiriyoruz, ben bu kez bu özel güne farklı bir açıdan yaklaşmak istedim ve yaşamını huzurevlerinde geçirmek durumunda kalan vatandaşlarımız için değişik bir şeyler yapmayı arzu ettim? dedi.

Büyük beden kıyafetlerini huzurevinde yaşayan bayanlara giydiren Hüseyin Küçük böylelikle, huzurevi sakinlerine unutulmadıklarını hatırlatarak, onlara farklı bir Sevgililer Günü hediyesi verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.