Tuncay Vural... "DANSINIZ KARAKTERİNİZDİR"

Tuncay Vural... "DANSINIZ KARAKTERİNİZDİR"

Tuncay Vural, "Dansınız Karakterinizdir" isimli tek kişilik gösterisinin 7.yılında 14 Ekim Perşembe akşamı Akatlar Kültür Merkezindeydi.

Tuncay Vural, her yıl olduğu gibi bu sezonda da tek kişilik gösterisiyle başarılı bir açılışa imza attı. Enerjisiyle izleyenleri kendisine hayran bırakan Vural, baştan sona interaktif olan "Dansınız Karakterinizdir" gösterisinde, "kişinin dans tarzı o kişinin temel karakter özelliklerini birebir yansıttır" keşfini seyirciye aktarırken, aynı zamanda dans ortamlarında yaşanan durumları, kadın ve erkeklerin dansa bakış açılarını, bazı insanların "ben dans etmem, edemem" demelerinin ardındaki nedenleri skeçlerle ve danslarla sergiledi.

Kahkahanın ve alkışın dinmediği gecede Tuncay Vural'ın esprili sunumuyla izleyenler kendilerinin ve çevrelerindeki kişilerin dans tarzlarından, görünen kişiliklerinin dışında asıl olan temel karakterlerini şaşkınlıkla ve kahkahalarla keşfettiler.

Gösterinin son bölümünde kendi karakter özelliklerini merak eden izleyicileri sahneye davet eden Vural, sahnedeki seyircilerle birlikte dans edip, izleyenlerle birlikte temel karakter analizlerini yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.