Tuncay Vural... SAHNEDE KARAKTER ANALİZİ YAPTI!

Tuncay Vural... SAHNEDE KARAKTER ANALİZİ YAPTI!

Gösteri sonuna doğru isteyen izleyicileri sahneye davet eden Tuncay Vural, birlikte dans ederek karakter analizlerini seyirciyle paylaştı.

Tuncay Vural, "Dansınız Karakterinizdir" isimli tek kişilik gösterisinin 6.yılında 6 Kasım'da Akatlar Kültür Merkezinde sahne aldı..

25 yıllık kariyerinin 20 yılında, Yurt içi ve Yurt dışında yaptığı araştırmalar neticesinde, 2004 yılında "dans eden kişinin temel karakter özelliklerini birebir yansıttığı"na yönelik keşfini basına açıklayan Koreograf Tuncay Vural, patenti kendisine ait bu çok özel çalışmayı, Dansınız Karakterinizdir isimli tek kişilik gösterisinde komediyle harmanlayıp, izleyiciyle paylaşmaya devam ediyor.

Tuncay Vural'ın konusu itibariyle Dünyada İlk olan gösterisinin 6. Yılında, 6 Kasımda Akatlar Kültür Merkezinde yaptığı sezon açılışında renkli görüntüler yaşandı.

Enerjisi, hazır cevap oluşu ve danslarıyla dikkat çeken Vural, iki perde olarak sergilediği gösterisinde baştan sona salondaki tüm izleyicilerin katılımını da sağlayarak, seyircilere eğlenceli ve kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Tuncay Vural, gecenin sonunda tüm izleyenlere bir de sürpriz yaptı. Katılımcıların gerek evlerinde, gerekse işyerlerinde kolaylıkla uygulayabileceği figürlerden oluşan hareketleri müzik eşliğinde yaptırdı ve "Türk karakter özelliğinden kaynaklanan, misafirlerimi yolcu etme alışkanlığımı burada kullanacağım" diyerek, sahneden ayrılmadı ve seyircileri, şaşkın, mutlu ve enerjik bir şekilde salondan uğurladı.

Tuncay Vural'ın bir sonraki gösterisi;

18 Aralık 2009 Cuma

saat 20.30

Akatlar Kültür Merkezi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.