TURKCELL KURUÇEŞME ARENA'DA YAZ DOPDOLU!

TURKCELL KURUÇEŞME ARENA'DA YAZ DOPDOLU!

Turkcell Kuruçeşme Arena, BKM'nin organizasyonuyla gerçekleşen FiYapı Yaz Konserleri'nde bu hafta da yine birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor.

Boğaz'ın hemen yanıbaşında, muhteşem bir İstanbul manzarası eşliğinde gerçekleşen organizasyonların ilki Cuma akşamı Hepsi konseri. Geçen hafta yağmur nedeniyle ertelelen Ajda Pekkan konseri ile 20 Temmuz Salı akşamı gerçekleşecek.

16 TEMMUZ CUMA / HEPSİ

"Grup Hepsi" mahallesine sizleri de bekliyoruz. Bu seneki Turkcell Kuruçeşme Arena konserinde Grup Hepsi'nin mahallesine konuk olunacak. Hepsi'nin sokaklarında yok yok !! 3 kızın yaşadığı ev , sabah koşularından sonra dinlendikleri bank , gece varildeki ateş eşliğinde şarkı söyledikleri sahil , serinlemek istediklerinde bir külah dondurmanın keyfini çıkarttıkları dondurmacıları , kendi elleriyle diktikleri ağaçları ve daha bir sürü şey...

Bu görsel şova ek olarak bu seneki konserleri için, konser esnasında giyecekleri ve özel olarak grup üyelerinden Eren'in kendi çizimiyle yaptığı 3 adet t-shirt bilet numaralarından konser sırasında yapılacak olan çekilişle 3 hayranına hediye edilecek. Ayrıca fanlarıyla 5 yıldır aile olmuş olan Grup Hepsi üyeleri yine konser esnasında yapılacak olan çekilişle konser sonrasında 5 hayranıyla tanışacak.

Bugüne kadar konserlerinde sahne ve ışık tasarımlarıyla dikkat çeken grubun bu konseriyle ilgili diğer sürprizleri de konser akşamı görebileceksiniz.

20 TEMMUZ SALI / AJDA PEKKAN

Pop müziğinin divası Ajda Pekkan ve şef Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası 20 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena'da. Çıktığı her konserde kendini yenileyen, hayranlarına sürprizler hazırlayan AJDA PEKKAN, Enbe Orkestrası eşliğinde sahnede olacak. Bu muhteşem gecenin bir konuğu da Yüksek Sadakat grubu olacak. Sürprizlerle dolu bir gece ile AJDA PEKKAN yine Boğaz'da sesini yankılatacak.

23 TEMMUZ CUMA / SERDAR ORTAÇ

Bonus Card'ın 10. yıl kutlamaları kapsamındaki turnenin ikinci İstanbul konseri için yine led ekranlarla donatılan, tırlar dolusu prodüksiyon malzemesi ile hazırlanan sahnesinde, her şarkısı için ayrı bir koreografiyle sahneye çıkan dansçılarıyla Serdar Ortaç sahnede olacak.

28 TEMMUZ ÇARŞAMBA / GÜLBEN ERGEN

28 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena, tinleyicisine sürpriz yapmayı çok seven bir ismi GÜLBEN ERGEN'u ağırlayacak. Haftalar önce başlayan repertuar araştırmalarıyla şine çok konuşulacak bir Gülben Ergen konseri gerçekleşecek.

29 TEMMUZ PERŞEMBE / YÜKSEL UZEL

29 Temmuz akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesi Türk Sanat Müziğinin çok özlenen ismi YÜKSEL UZEL'i Merhaba konseriyle ağırlayacak. Hayranlarını çok özleyen ve çok uzun bir aradan sonra yeniden sahnede olacak olan sanatçının konseri sürprizlere sahne olacak. Demet Akbağ'ın sunuculuğundaki geceye sanatçının veliahtlarım dediği bayan radyo sanatçıları da katılırken, en önemli sürprizler Sezen Aksu ve Kubat'tan gelecek.

30 TEMMUZ CUMA / YAŞAR & YILDIZ USMANOVA

Kariyeri boyunca 20 milyon albüm satışı yapmayı başaran Özbek sanatçı YILDIZ USMANOVA, Türkiye'nin en güçlü erkek vokallerinden olan YAŞAR ile 30 Temmuz akşamı Arena sahnesinde olacaklar. İki güçlü yorumcu muhteşem sesleriyle Boğaz'da Seni Severdim diyecek.

31 TEMMUZ CUMARTESİ / FUNDA ARAR

31 Temmuz'da Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçekleşen konserin konsepti oldukça farklı. 70'li 80'li yılları sahnesine taşıyacak olan FUNDA ARAR eski ve yeni albümünden oluşacak repertuarı, akustik şarkıları ve buğulu sesi ile 2010 yazına damgasını vuracak.

Turkcell Kuruçeşme Arena'nın Ağustos Programı:

1 Ağustos İlhan İrem

3 Ağustos Suzan Kardeş

4 Ağustos Ozan Doğulu

5 Ağustos Anadolu Ateşi

6 Ağustos Kıraç

7 Ağustos Kenan Doğulu

8 Ağustos Burak & Meyra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.