TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL SAÇLI KIZI SEÇİLİYOR!

TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL SAÇLI KIZI SEÇİLİYOR!

Dünyaca ünlü organik içerikli saç boyası, "Tints of Nature", Nisan ayında ulusal çapta başlattığı "Face to Tints of Nature" yarışması ile 2010 yüz ve saç güzelini belirliyor.

22 Haziran akşamı Baltalimanı "Portaxe"da düzenlenecek final gecesinde, ünlü isimlerden oluşan jüri Türkiye'nin en güzel saçlı kızını seçecek.

Jüri, Hıncal Uluç, Kenan Işık, Pınar Aylin, Sadık Karan, Emel Yalçın, Modacı Özgür Masur, İşletmeci Lütfü Sapmaz, Dermatoloji konusunda dünyaca ünlü Dr. Erçin Özüntürk, Yüksel Arslan ( Diba ), Makyöz Önder Tiryaki, Fotoğraf Sanatçısı Cahit Baha Pars, Adem Terzi ( Barber's Club ) ve Doğatek Yönetim Kurulu'ndan Cengiz Kaya'dan oluşacak.

Sunuculuğunu Doğatek Marka Müdürü Banu Sağnak'ın yapacağı gecede adaylar jürinin karşısına Yasin Soy'un koreografisini gerçekleştireceği çok özel bir şovla çıkacaklar.

Final gecesinde sürpriz dans şovlarının yanı sıra, Sadık Karan ve Emel Yalçın da sahne alacaklar.

Kazananlar bir yıl boyunca markanın yüzü olacaklar

Her yaştan katılımcıya açık olan yarışmada adaylar, "www.tintsofnature.com.tr" web sitesi üzerinden halk oylaması ile belirlendi..

Ön eleme sonrası finale kalmaya hak kazanan adaylara, yarışma öncesi 5 gün boyunca fotoğraf sanatçısı Cahit Baha Pars, Önder Tiryaki ve styling ekibinin katkılarıyla imaj çalışması yapılacak.

"Bayan Tints of Nature"lar markanın yüzü olmanın yanı sıra, Paris seyahati ve bir yıl ücretsiz saç bakımı kazanacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.