Uğur Aslan... DEPREM ANISINA ÜÇ YENİ SINGLE!

Uğur Aslan... DEPREM ANISINA ÜÇ YENİ SINGLE!

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Uğur Aslan, 2023 yılında Türkiye’nin doğu bölgesinde yaşanan Kahramanmaraş depremine ithafen hazırladığı üç yeni single ile müzikseverlerle buluşuyor.

Bu proje, depremde kaybettiğimiz canları anmak ve yaşanan büyük acıları müzikle ifade ederek farkındalık yaratmayı hedefliyor.

İkinci Single: "Kuklalar"

"Varlığın Sırları Saklı Senden Benden" sözleriyle başlayan "Kuklalar", ünlü şair Ömer Hayyam’ın sözlerinden esinlenerek, Vedat Sakman’ın bestesiyle hayat buluyor. Şarkı, hayatın bir tiyatro sahnesi olduğunu ve insanların kaderin ellerinde birer kukla gibi hareket ettiğini anlatıyor.

5+1’in aranjörlüğünü üstlendiği "Kuklalar", varoluşun karmaşıklığını ve hayatın geçiciliğini derin bir şekilde ifade ediyor. Uğur Aslan, şarkının felsefi derinliğiyle dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Singlelar Birbirini Tamamlayacak

Şarkıların klip yönetmen koltuğunda Ahmet Serhat Ak oturuyor. 12, 19 ve 26 Temmuz tarihlerinde sırayla tüm platformlarda singleların yayınlanacağını duyuran Eren Demir Prodüksiyon, projenin varlık-yokluk, zenginlik-fakirlik gibi kavramların üzerimizde yarattığı gerçeklik üzerine kurgulandığını belirtti.

Bu şarkılar, zamanın, yaşamanın ve hesapsızlığın değerini gün yüzüne çıkarmayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.