ÜNLÜ SANATÇILAR MAKİNE FUARINI GEZDİ!

ÜNLÜ SANATÇILAR MAKİNE FUARINI GEZDİ!

Astaş firmasının standı birçok kişi ziyaret ederken Sami Aksu, Deniz Gencay, Sevda Giray ve Fatih Mühürdar gibi ünlü isimlerde ziyaret ederek hem bilgi aldı hemde makinaları inceledi.

KONFEKSİYON MAKİNELERİ,NAKIŞ MAKİNELERİ,KONFEKSİYON YAN SANAYİİ VE AKSESUARLARI FUARI

Türk hazır giyim sektörüne markalaşma ve kalite yaratma çabasında rekabet gücü kazandıran konfeksiyon makineleri sektörü 22 ? 25 Nisan 2010 tarihleri arasında son yeniliklerini TÜYAP 'ta sergileyecek..29 ülkeden 545 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen 21. Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı TÜYAP'ta başladı.

Birçok firmanın katıldığı fuarda Almanya'da temellerini attığı ,geçmişten bugüne Türk hazır giyim sektörünün gelişmesinde büyük bir rol oynayan Astaş Juki firması da kurduğu muhteşem standla fuarın en çok ilgi çeken firmları arasında bulunuyor.

Astaş'ın ortaklarından Hasan Kaya Asçı misafierleri ile yakından ilgilenip bilgiler verdi. Astaş firmasının standı birçok kişi ziyaret ederken Sami Aksu, Deniz Gencay, Sevda Giray ve Fatih Mühürdar gibi ünlü isimlerde ziyaret ederek hem bilgi aldı hemde makinaları inceledi.

Türk hazır giyim sektörüne, uzun yıllardır her konuda hizmet vermekte olan Astaş 'ın; İstanbul Güneşli'de bulunan merkez binasının yanı sıra, Çatalca Serbest Bölge, İstanbul Ümraniye, İzmir, Bursa, Denizli, Samsun, Ankara, Mersin, Adana ve Konya'da şubeleri bulunmaktadır. Dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayan Astaş 350 çalışanı ile sektörün bütün ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Haber ve Fotoğraflar; Kenan DEMİROK

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.