"Var Olmak Haktır"... BAŞARILI PROJEYE GÖRKEMLİ KUTLAMA!

"Var Olmak Haktır"... BAŞARILI PROJEYE GÖRKEMLİ KUTLAMA!

"Var Olmak Haktır' projesi; İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın ev sahipliğinde, Banu Noyan Event Office'in sahne düzenlemesini yaptığı Yonca Evcimik'in muhteşem show'u ile Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tamamlandı.

Hayvan Haklarına karşı duyarlılığı arttırmak için başlatılan; sanat, spor ve siyaset dünyasının önemli isimlerinin destek verdiği 'Var Olmak Haktır' projesi; İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın ev sahipliğinde, Banu Noyan Event Office'in sahne düzenlemesini yaptığı Yonca Evcimik'in muhteşem show'u ile Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tamamlandı.

Amacına ulaşan proje için Banu Noyan'ın özel olarak hazırlattığı, üzerinde çikolatadan heykelinin bulunduğu pastayı keserken Kadir Topbaş; bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yonca Evcimik ve Kadir Topbaş çikolatadan heykelleri ile fotoğraf çektirdiler.

Üç ay önce Hayvanları Koruma Günü'nde, İBB ve HAYTAP (Hayvan Hakları Federasyonu) ile birlikte Yonca Evcimik tarafından başlatılan Var Olmak Haktır projesi tamamlandı. Kapanış etkinliği Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, projeye destek veren ilçe belediye başkanları ve yüzlerce ilköğretim okulu öğrencisinin katılımı ile gerçekleşti.

Kapanış etkinliği sonunda Kadir Topbaş'ı bir sürpriz bekliyordu. Banu Noyan tarafından hazırlatılan, üzerinde Kadir Topbaş, Yonca Evcimik ve dansçılarının birlikte tasvir edildiği çikolatadan heykellerin bulunduğu pasta! Topbaş; heykelini görünce önce şaşırdı, ardından bu özel sürpriz için Banu Noyan'a teşekkür etti.

'Var Olmak Haktır' kapsamında Banu Noyan Event Office'in sahne düzenlemesi ve Yonca Evcimik ile 25 ilçede Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği okullarda, binlerce ilköğretim öğrencisine ulaşıldı. Bu ziyaretlerde Evcimik'e; İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Veteriner Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mühsin Öztürk ve Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) yetkilileri eşlik ettiler. İlçelerde belediye başkanlarıyla da bir araya gelen Evcimik; proje detaylarını paylaştı, başkanlardan destek istedi.

Yine proje kapsamında ilköğretim öğrencileri arasında, "Doğanın ve En İyi Dostlarımızın Resmini Çiziyoruz" konulu resim yarışması düzenledi. İstanbul genelinde 2.709 öğrencinin katıldığı yarışmada birinciliği TOKİ Kayaşehir İlköğretim Okulu'ndan 8. Sınıf Öğrencisi Karina Tabashnikova, ikinciliği Ata İlköğretim Okulu'ndan 8. Sınıf Öğrencisi Buket Akçelik, üçüncülüğü ise Kemal Arıkan İlköğretim Okulu'ndan 7. Sınıf Öğrencisi Eran Aksoy aldı.

Mansiyon ödüllerini ise, Anadolu Hisarı İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Beyza Taşçı, Özel Bahçelievler İlköğretim Okulu 7. Sınıf Öğrencisi Ömer Berker Sarıaslan ve Çapa Atatürk İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğrencisi Süleyman Nezir aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.