"VEKİLİNİ KENDİN SEÇ" KAMPANYASI URFA'DA BAŞLADI!

"VEKİLİNİ KENDİN SEÇ" KAMPANYASI URFA'DA BAŞLADI!

Modacı Ebru Yener ve Ünlü Kareograf Erez Eğilmez, Selin Boronkay Kampanyaya destek için Urfada.

Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı işadamı Mahmut Cevheri'nin başlattığı "Vekilini kendin seç" kampanyasına destek büyüyor!.

DP Şanlıurfa İl Başkanlığı görevine getirilen Mahmut Cevheri, öncelikle basın ve esnaf çevresini dolaştıktan sonra "Vekilimi ben seçmek istiyorum" sloganıyla ilginç bir kampanya başlattı. DP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Cevheri'nin öncelikle basın ve esnaf çevresini dolaştıktan sonra "Vekilimi ben seçmek istiyorum" sloganıyla başlattığı ilginç kampanya Şanlıurfa'da birçok kesim tarafından da benimsenmeye başlandı.

Seçeceğimiz vekili kendimiz belirleyelim

"Vekilimi ben seçmek istiyorum" sloganının artık herkesin dilinde olduğunu ve inandıklarını belirten DP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Cevheri, her fırsatta Sivil toplum kuruluşlarını, Kahvehaneleri, Vatandaşların toplu olarak oturdukları mekânları ve basın kuruluşlarını gezerek 'Kendi vekilimi kendim seçmek istiyorum' sloganını ortaya atıyor. İnsanlarla bu konuda da fikir alış verişinde bulunuyor.

Hemen herkesin olumlu bakmaya çalıştığı "Vekilimi kendim seçmek istiyorum" kampanyası ile genel seçimlerde aday gösterilecek Milletvekili adaylarını vatandaşların kendilerinin belirlemesi ve geçmişte olduğu gibi seçim sürecinde de tercih sistemi uygulamasının başlatılması öneriliyor.

Vatandaşın seçtiği Vekil, vatandaşa sırtını dönemez

Vatandaşın seçtiği vekil, vatandaşa sırtını dönemez. Yani onu benim Ankara'ya gönderdiğimi bilen yanlış davranışında, beni unuttuğunda ve bana sırt çevirdiğinde bir daha seçmeyeceğimi bilecektir. Onun için çok daha dikkatli davranacaktır. Dolayısıyla da vatandaşın sorunları, seçtiği vekili tarafından TBMM'ne iletilecek. İlgili bakanlıklar ayada Genel Müdürlükler aracılığıyla çözüme kavuşturulmaya çalışılacak ve her şey süt liman olacaktır diye düşünüyorum. Yoksa vekili ile barışık olmayan vatandaşın sorunlarını hangi vekil ilgili makamlara iletir ve çözümü konusunda direnebilir" dedi.

Eylül Ayında Urfada S Management tarafındn gerçekleştirilecek olan , Çoban Mustafanın 10 yıllık Rüyası karaografili defilenin ön hazırlıkları için Urfaya giden Selin Boronkay ' a , Modacı Ebru Yener ve Ünlü Kareograf Erez Eğilmez eşlik etti. Urfada Mahmut Cevheri ile tanışan Ebru Yener ve Erez Egilmez , bu kampanyaya sonsuz destek verdiklerini belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.