Yabani... YAMAN KARDEŞLERİNİ KORUYABİLECEK Mİ?

Yabani... YAMAN KARDEŞLERİNİ KORUYABİLECEK Mİ?

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan Yabani, 19 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00' de 42. bölümüyle Now TV'de...

Yaman aslında Derin’in yardımıyla son anda Handelerin oyununu bozmuştur ama artık vaktinin daraldığını biliyordur. Handeleri suçlayacak ipuçlarına hızlıca ulaşmak zorundadır fakat ulaştığı şeyler onun için de şok etkisi yaratır. 

 Alaz da bu sırada aslında en büyük kötülüğü yaptığının henüz idrakinde değildir. Onun tek derdi sevdiği kadını mutlu etmektir ve önünü arkasını düşünmeden hareket etmiştir. Ama öyle umduğu gibi de ilerlemez süreç. Daha sınavının başındadır ve gittikçe daha da zorlaşacaktır her şey.

 Asi’nin ailesinin ve onları yönlendiren asıl kötülerin neler yapabileceği konusu Neslihan’ı korkuttuğu kadar Yaman’ı da endişelendirir. Alaz ve Asi’nin dik başlılığına rağmen Yaman kardeşlerini bu insanlardan korumak zorundadır.

Ama karşısındaki kalabalık ve gözü karalık Yaman’ı bile korkutur. Kendi canı için değil Asi ve Alaz’ın canı için endişelidir artık.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.