YARDIM MELEKLERİ İŞ BAŞINDA...

YARDIM MELEKLERİ İŞ BAŞINDA...

10 Mayıs Perşembe günü Engelliler Haftası kapsamında gerçekleşecek olan kahvaltı birbirinden ünlü konukları ağırlayacak.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Elin Elimde Derneği tarafından engelli çocuklar yararına 10 Mayıs Perşembe günü Yakamoz Kuleli Restaurant'ta gerçekleşecek olan kahvaltıya birbirinden ünlü konuklar katılacak.

* Kahvaltıdan elde edilecek gelir, engelli çocukların mahalle hayatı ve ev ortamında daha sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için kullanılacak olup, evlerin döşenmesinde kullanılacaktır.

Elin Elimde Derneği Hakkında

Elin Elimde Derneği'nin amacı; ulusal ve uluslararası alanda çocuk, genç, yaşlı, kadın ve özürlülerin sağlık, bakım, eğitim, spor, rehabilitasyon, tatil ihtiyaçlarının giderilmesi, topluma faydalı sağlıklı bireyler haline getirilmesi sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesidir.

Temel haklardan yoksun kimsesiz ve engelli çocuklara, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak, yaşam koşullarını iyileştirmektir. Daha mutlu, sağlıklı ve umutlu bir geleceğe hazırlamak için psikolojik, sosyal ve eğitim alanında tüm şartları sağlamak için çalışan dernek; 2009 yılında kurucu üyelerin S.H.Ç.E.K Metin Sabancı Spastik Çocuklar ve Gençler Eğitim ve Rehabilitasyon ve Üretim Tesisleri Müdürlüğü'ndeki engelli çocuklarla yaptıkları gönüllülük çalışmalarıyla bir araya gelmelerinden yola çıkılarak 22 Haziran 2011 yılında hayata geçmiştir.

Elin Elimde Derneği Yönetim Kurulu

Serap Çebi Tanca (Başkan) Nur Tever (Başkan YRD) Aynur İşçioğlu (Sekreter) Ayşegül Doğanay (Sayman) İnci Tartan (Üye) Fatoş Topkaya (Üye) Pınar Ildız (Üye)

LCV ve Detaylı bilgi için;

Serap ÇEBİ TANCA ? 532 496 11 50 - Elin Elimde Derneği Başkanı

Songül YILMAZ - 0216 318 95 05 - Yakamoz Restaurant Organizasyon Müdürü

E-mail: elinelimdederneğ[email protected]

Yer : Yakamoz Kuleli Restaurant, Kuleli Cad. No:69 Çengelköy (Sahilyolu)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.