YAZGAN ŞARAP; YENİ ÜRÜNLERİNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARDI?

YAZGAN ŞARAP; YENİ ÜRÜNLERİNİ GÖRÜCÜYE ÇIKARDI?

Türkiye' nin önemli şarap markalarından biri olan Yazgan, Semiramis 1yatında organize edilen "Şarabın İstanbul Boğazı ile düeti" başlıklı etkinliği ile basın mensuplarına yeni ürünlerinin sunumunu gerçekleştirdi.

İstanbul Boğazı' nın büyülü ve görkemli atmosferinde düzenlenen Yazgan Yeni Ürünler Tanıtımı' nda davetliler, Yazgan' ın 3. Kuşak yöneticileri Didem Yazgan Alemdar, Murat Yazgan ve 2010 yılında firma bünyesine dahil olan Fransız önolog Antoıne Bastıde D'ızard liderliğinde güçlenen ve yelpazesi genişleyen Yazgan Şarapları' nı keşfe çıktılar. Konuklara, 2011 yılında genişleyen ürün gamından monosepaj grubuna eklenen yeni çeşitler (Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Merlot), yeni bir marka Olan Mahra Serisi ile Roseo Yazgan tanıştırıldı.

2010 yılını atılım ve hamle yılı ilan ederek tesislerine, ürünlerine ve kalitesinin gelişmesine dair ciddi atılımlar gerçekleştiren Yazgan Şarapları'nın, bu gelişmenin sonucunda ortaya çıkan yeni ürünleri, gecede büyük beğeni topladı.

Hem üretim tesisleri ve üretim, hem de bağcılık, ihracat, satış ve yönetimsel anlamda gerçek bir profesyonelleşme başarısının altına imza atan Yazgan'ın özel, keyifli ve elit anların şarap markası olarak iddialı olduğunun altı bu organizasyon ile kalın bir çizgiyle çizildi.

Diğer yandan yeni ürünleriyle birlikte ihracata da ağırlık veren Yazgan, Mayıs 2011'de 'Wınes Of Turkey' ile birlikte katıldığı Londra Şarap Fuarı'ndan başarıyla döndü.

Yazgan Şarapçılık bir Anonim Şirket olmasıyla beraber bir aile şirketidir. Bugün Yazgan Ailesinin üçüncü kuşak bireyleri tarafından yönetilmektedir. Profesyonel yöneticilerin de katılımı ile beraber, aile bireyleri farklı konulardaki uzmanlıkları ile şirket yönetiminde görev almaktadırlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.