Yıldız Tilbe… ÇAKMA YILDIZ TİLBE'YE SAVAŞ AÇTI

Yıldız Tilbe… ÇAKMA YILDIZ TİLBE'YE SAVAŞ AÇTI

Yıldız Tilbe kendi adına açılan sosyal medya hesaplarına isyan etti. Ünlü şarkıcı kendisi gibi açıklama yapıldığını ve sürekli olarak hedef gösterildiğini söyleyerek yasal yollara başvurduğunu söyledi.

Tilbe; "Bıktım adımı soyadımı kullanan, pis düşüncelerini benimmiş gibi yazan, önüne gelene ağız dolusu saydıran, çakma Yıldız Tilbe hesaplarından, usandım! Kim olduklarını bilmiyorum, niyetleri kendilerini bulsun İnşallah" diyerek tepki gösterdi. 

Yıldız Tilbe'nin avukatı sanatçı adına sürekli olarak hedef gösterilen açıklamalar ve beyanatlar verildiğinin altını çizdi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Müvekkilimiz Sayın Yıldız Tilbe adına kamuoyuna duyurudur. 

"-Sayın müvekkilimiz Yıldız Tilbe adına kamuoyuna duyurudur. Bir süredir müvekkilimiz sayın Yıldız Tilbe adına farklı kişiler tarafından adeta onun sosyal medya hesabıymış gibi algı yaratılarak, kötü niyetli, yanıltıcı, yıpratmaya yönelik ve tepki çekecek nitelikte görüş, düşünce ve duygu paylaşımları yapan sahte hesaplar tespit edilmiş olup, bunlarla ilgili yetkili makamlara yasal başvurular ve suç duyuruları tarafımızca yapılmıştır.

Bu konuda Yıldız Tilbe sevenlerinin, takipçilerinin ve duyarlılığı olan vicdan sahibi halkımızın hassasiyet göstermesini, gerekirse sosyal medya şikayet yolunu kullanmalarını sadece "yildizztilbee" mavi tikli 2.1.milyon takipçili Instagram hesabına ve yine aynı şekilde " yildizztilbee" olan yaklaşık 4.9 milyon takipçili Twitter hesabına itibar edilmesini, bu iki gerçek sosyal medya hesabı dışında diğer diğer sahte hesaplardaki hiç bir duygu, düşünce, yorum ve beyanın müvekkilimizden sadır olmadığını bu cihetle yasal olarak hiç bir bağlayıcılığının ve sorumluğunun da kabul görmeyeceğini beyan eder saygılarımızı sunarız" denildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.