Yonca Evcimik... PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA GİBİYİM..‼️

Yonca Evcimik... PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA GİBİYİM..‼️

Hayvan hakları yasasının çıkması için çok mücadele eden, müzisyen Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından bir bildiri yayınladı.

Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son günlerde TBMM'de görüşülmesi beklenen sokak hayvanlarını uyutulması ile ilgili yasak düzenlemeyi durdurması için tüm yetkililere çağrıda bulundu.

İşte o açıklama;

PİMİ ÇEKİLMİŞ BOMBA GİBİYİM..‼️

Bir süredir sosyal medyada sokak hayvanlarının uyutulmasına ya da yeni adıyla ÖTENAZİ yapılmasına karşı duruşum ve girişimlerimle ilgili yazılan şeylere cevaben bir iki kelam etmek istiyorum.

Bilip bilmeden, yalan yanlış esmeye çalışan “TROLLER” .. Bunların ipini kim tutuyor bilmiyorum ama bu mesnetsiz, somut veriye dayanmayan ve cahilce söylemlerle sokak hayvanlarını hedef alan KANLI bir KATLİAMA sebep olup , AK Parti’ye “kara leke” sürmek ve tarihten SİLMEK istiyorlar.

Çözüm yasada yıllardır var. Fakat bunu maalesef HİÇ BİR SİYASİ PARTİ uygulamadı ve DENENMEDİ bile. Şayet uygulansaydı bugün bu popülasyon olmaz ve bunları konuşmuyor olurduk. BELEDİYE’lere ciddi cezalarla ve onlara bu konuyla ilgili verilen ödeneklerle sokak hayvanları için uygun yaşam alanları yaptırtmak, KISIRLAŞTIRMA için SEFERBERLİK uygulatmak, üretim ve satışları yasaklamak..ve bunların takibinin doğru yapılmasını sağlamak, soruna haliyle sonuca ciddi fayda sağlayacak.

Yapılması planlanan formül ciddi paralara mal oluyor ve bu paralarda bizim VERGİLERİMİZLE ödenecek. Bizler de bu KATLİAMIN bir parçası olacağız. Kimseyi böyle bir GÜNAHA dahil edemezsiniz.

Bu yanlıştan bir an önce dönülmezse sonuçları kontrol altına alınamayacak,sahip çıkılacak hayvanların geçmişte olduğu gibi boş yere öldürülmesiyle ( ıssız ada) ve kamuoyunda çok önemli bir kesimin haklı feryadı ile neticelenecek.

İstirham ederim ki bu acıları göğüslemek zorunda kalmayalım. Bunu önce bir insan daha sonra kırkbeş yıllık bir geçmişe sahip,kaç kuşağın şarkılarını severek dinlediği, gençler ve çocukların büyük sevgisini kazanmış bir sanat emekçisi olarak yazıyorum.

Duruşumu, başta Sayın Cumhurbaşkanı ve eşi Emine hanım ile olan sevgi saygıya dayalı tanışıklığımı, devletime hürmette kusursuzluğumu bilen bilir,zaten SANATÇI SİYASET ÜSTÜ bir kimliktir. Tüm merhametim ve vicdanım ile bir kere daha rica ediyorum ki bu yanlıştan bir an önce dönülsün ve diğer çözüm yöntemleri ivedilikle devreye sokulsun .

Saygılarımla
F. Yonca Evcimik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.