Yudum... KUMBURGAZ, GENÇ POPCU İLE SERİNLİYOR !..

Yudum... KUMBURGAZ, GENÇ POPCU İLE SERİNLİYOR !..

Sahnelerin genç popçusu Yudum, Kumburgaz`da bulunan bir otelde deniz konserleri ile tatilcilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor...

Sahnelerin genç popçusu Yudum Kumburgaz'da bulunan Blueworld otelde deniz konserleri ile tatilcilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Öğlen sıcağında sahneye çıkan küçük molalar ile gece 24.00? kadar sahneden inmeyen güzel şarkıcı yazın kavurucu sıcağında denize ve kumun ortasında bir ilke de imza atmaya devam ediyor.

Amacının plaj konserlerini İstanbul geceleriyle buluşturmak olduğunu belirten Yudum, "2 yıldan beri Kumburgaz'da sahne alıyorum, Elbete gece sahnesi başka bir güzel ama güneşin kavurucu sıcağında saatlerce sahnede kalacak sanatçı da tanımıyorum.

Çünkü ailece çoluk çocuk herkes gönlünce deniz kum ve şarkılarla kendilerinden geçiyorlar. Akşamda yine Blueworld Gazino olarak gece sevenlerime Türk müziğinin eşsiz şarkılarını sunmak bana haz veriyor. Bizlere bu imkanları tanıyan Sevgili Genel Müdürümüz Levent Ertop ve Otel Basın Halkla İlişkiler müdürü ayrıca benim menejerim Muammer Yaşar? çok teşekkür ediyorum.

Bu ekip İstanbul gece hayatına ve eğlence dünyasına daha çok yeni ve mükemmel sprizler sunmaya devam edecek,Her hafta Cuma ve Cumartesi Akşamları Kumburgaz Blueworld Gazino da muhteşem gecelerle buradayız sevenlerimi ve çılgın geceler yaşamak isteyen müzik tutkunlarını bekliyorum" diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.