Zeynep Bastık... HARBİYE SAHNESİNDE SEVGİLİ DESTEĞİ!

Zeynep Bastık... HARBİYE SAHNESİNDE SEVGİLİ DESTEĞİ!

Son olarak söz ve müziği Mabel Matiz'e ait olan 'Lan' şarkısıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık, Harbiye'de konser verdi. Sevgilisi Serkay Tütüncü en ön sıralarda yer aldı. Ünlü oyuncu, Bastık'ı övmelere doyamadı.

Zeynep Bastık önceki gece Atlantis Yapım organizasyonuyla Paribu Harbiye Açık hava konser serisinde sahne aldı. Ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda bir araya gelen binlerce dinleyicisi için seslendirdi.

Zeynep Bastık sahneye “Yakışır Bana” adlı şarkısı ve dinleyicilerinin alkışlarıyla çıktı. Konserinin ilk yarısında akustik olarak parçalarını seslendiren ünlü sanatçı, “Felaket”, “Lan”, “Bir Daha”, “Uslanmıyor Bu” gibi şarkılarıyla “Delikanlım” gibi klasikleri de söyledi. Zeynep Bastık, repertuarın, coşkunun, dansın gücüyle yükselen enerjisiyle ikinci yarıda “Ara”, “Sana Bayılıyorum”, “Eyvah”, “Marlon Brando” gibi şarkılarla sahnedeydi. Zeynep Bastık’ın sahne şovuna dijital bir şov ve dansçıları da eşlik etti.

"BUNUN İÇİN DOĞMUŞSUN RESMEN"

Bastık'ın Harbiye konserinde yerini en ön sıradan alan Tütüncü, sevgilisinin fotoğrafını paylaşarak "Birisi Harbiye'yi yakıyor! Bunun için doğmuşsun resmen! Hastayım sana." notunu düştü.

Serkay Tütüncü sevgilisi Zeynep Bastıkın konserine gitti Hastayım sana

Ünlü yıldızı izlemeye gelenler arasında Burcu Biricik, Didem Soydan, Nazlı Bulum, Serkay Tütüncü, Umut Kurt, Umut Eker, Yasemin Sakallıoğlu gibi isimler yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.