Zorlu Center... CANNES'İ GÖLGEDE BIRAKTI!

Zorlu Center... CANNES'İ GÖLGEDE BIRAKTI!

İstanbul'un gözdesi Zorlu Center Projesi'ni üstlenen Zorlu Gayrimenkul; 6.000 kişinin katılımıyla Cannes'de gerçekleştirilen özel gecenin konuklarına eşsiz bir İstanbul keyfi yaşattı.

Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen dünyanın en prestijli gayrimenkul buluşması MIPIM 2011'in 8 Mart'ta düzenlenen açılış gecesinin ev sahipliğini İstanbul'un gözdesi Zorlu Center Projesi ile üstlenen Zorlu Gayrimenkul; 6.000 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen özel gecenin konuklarına eşsiz bir İstanbul keyfi yaşattı. Cannes'ın en lüks ve gözde otellerinden Carlton'da gerçekleşen geceye yoğun ilgi adeta sokaklara taştı ve adeta Cannes'ı yerinden oynattı.

Bu özel geceye dünyanın en büyük yatırımcı şirket sahipleri ve gayrimenkul zenginleri eşleri ile birlikte katıldı. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Olgun Zorlu ve Zorlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu eşleriyle katıldıkları bu özel davette yerli ve yabancı tüm konuları ile tek tek ilgilenerek İstanbul ve Zorlu Center ile ilgili bilgileri paylaştı.

Cannes Film Festivali'nden Sonra En Büyük Davet?

Zorlu Gayrimenkul'ün ev sahipliğinde 6 bin özel konuğun ağırlandığı MIPIM açılış gecesinde İstanbul konsepti ile Cannes Film Festivali'nden sonra en büyük davetlerden birini gerçekleştirildi. Sponsorluğunu üstlendiği davet için Türkiye'ye özel gösteriler hazırlayan Zorlu Center; Türk ve yabancı gayrimenkul sektörünün önde gelen iş adamları ve Cannes cemiyet hayatında tanınan simalarına İstanbul'un tanıtımını gerçekleştirdi.

İstanbul konsepti çerçevesinde Mısır Çarşısı'nın canlandırıldığı, İstanbul'un siluetinin resim edildiği, Türk müziği eşliğinde Türk mutfağından ve içeceklerinden seçkin örnekler sunulan bir ortamın yaratıldığı gecede; Türk yemeklerinden, Türk müziklerine kadar tüm ayrıntılar geceye hakimdi.

Yemeklerde Türk mutfağı ağırlıklı menüler ile birlikte rakı bardakları, çay bardakları, kuruyemiş, içkiler, da Türkiye'den özel olarak getirildi. İstanbul konsepti çerçevesinde Kapalı Çarşı ve Mısır Çarşısı temalı iki çadırda, İstanbul siluetiyle İstanbul'un modern yüzü sergilendi. Dünyaca ünlü koreograf dansçı Ziya Azazi'nin "Dervish In Progress" gösterisini modern dansla yorumladığı gecede, Burhan Öcal ve All Stars Grubu dünyanın dört bir yanından gelen misafirleri coşturdu. Can Hatipoğlu ise sahne performansları ile tüm konuklara keyifli anlar yaşattı.

8-11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarın en prestijli alanlardan biri olan Riviera salonunda Zorlu Center ve Zorlu Levent'in tanıtımlarını gerçekleştiren Zorlu Gayrimenkul ayrıca; Sadece Türkiye'de değil, Avrupa ve bölge ülkelerinde de merakla takip edilen Zorlu Center Projesi, "Regeneration and Masterplanning" kategorisinde "MIPIM Architectural Review Future Project Awards 2011" ödülünün de sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.