11.GÖRME ENGELLİ BOWLİNG TURNUVASI YAPILDI!

11.GÖRME ENGELLİ BOWLİNG TURNUVASI YAPILDI!

Altı nokta körler vakfı kursuyerleri ve Lions klübünün organizasyonu ile bir araya gelen görme engelli vatandaşlarımız çok güzel bir gün ve Bowling heyecanı yaşadılar.

Yazı ve Fotoğraflar ; Muharrem ERDEMİR

Her sene geleneksel hale getirilen Bowling turnuvasının 11.si Cevahir Avm.de gerçekleştirildi.Altı nokta körler vakfı kursuyerleri ve Lions klübünün organizasyonu ile bir araya gelen görme engelli vatandaşlarımız çok güzel bir gün ve Bowling heyecanı yaşadılar.

Bu anlamlı günde sanatçılarımız Rana Alagöz,Bilgen Bengü,Tülay Özer,Baha Boduroğlu ve Suskunlar dizisinden Murat Yılmaz görme engelli kardeşlerimizle beraber Bowling oynadılar ve onların heyecanını beraber paylaştılar.Çok neşeli dakikalar geçiren kardeşlerimiz resimler çekildiler ve beraber yemek yediler.Bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve her zaman yanlarında olacaklarını belirten göz nurunu koruma komitesinden Ayşe Koray Belentepe,Altı nokta Körler Vakfı Başkanı Oya Sebük ve 118 - T Lions Yönetim Çevresi Fedarasyonu Genel Yönetmeni Nuray Marçak'ta gelen sanatçılara teşekkür ederek birer sertifikada sundular.

Görme engelli vatandaşlarımızın Karanlık dünyalarına bir ışık olsun maksadıyla yapılan eğlence,yemek ve etkinlikler yaklaşık dört saat sürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.