25. TAŞKÖPRÜ SARIMSAK FESTİVALİ GÖRKEMLİ KORTEJLE START ALDI...

25. TAŞKÖPRÜ SARIMSAK FESTİVALİ GÖRKEMLİ KORTEJLE START ALDI...

Bu yıl 25.si düzenlelen "Taşköprü Sarımsak Festivali" yerli ve yabancı halk oyuncuların ve milletveklleri, Belediye başkanı Hüseyin Arslan'ın katılımıyla görkemli bir açılış ile start verdi.

Haber;Hakan SOLAKER

Fotoğrafler; Muharrem ERDEMİR

Sarımsak'ı ile dünyaca ünlü Taşköprü ilçesi Kastamonu'ya bağlı. Bu yıl adını uluslararası arenada duyurmak için önemli sanatçılarla konser anlaşması yapan Taşköprü Belediyesi masraftan hiç kaçınmadığı dikkatlerden kaçmadı.

Açılış konuşmasını ünlü yazar ve sunucu Ece Vahapoğlu'nun üstlendiği festivalde yerli ve yabancı halk oyunları ve mehter takımı gösteriler sunarken yerel sanatçılarda türküleriyle ilk geceye renk kattılar. Taşköprü halkını yoğun ilgi gösterdiği festivalde Cumartesi güzellik yarışması, genç şarkıcı Tan ve Hadise'nin vereceği konserlerle devam edecek.

Pazar akşamı festivalin finalini Sıla gerçekleştirecek. Güzellik yarışmasının sunuculuğunu ise manken, şarkıcı Ece Gürsel üstlenecek. Renkli ve bir o kadar eğlenceli geçmesi beklenen festivalde Taşköprü Belediyesi Başkanı Hüseyin Arslan hiçbir fedekarlıktan kaçınmadıklarını ve önümüzde ki yıl 26. si nın daha görkemli olması için kolları şimdiden sıvadıklarını açıkladı.

VAHAPOĞLU TAŞKÖPRÜ'LÜLERLE SPOR YAPTI

Herkes İçin Spor Federasyonu bünyesinde gerçekleştirilen Büyük Spor Buluşması'na destek veren ünlü gazeteci ve yazar Vahapoğlu, alanda herkesle birlikte spor yaptı. Spora el koyduğunu belirten güzel sunucu, düzgün fiziğini ve sağlıklı oluşunu spora borçlu olduğunu belirtti.

DÜZGÜN FİZİĞİNİ SPORA BORÇLU

Sürekli spor yaptığımı söyleyen Ece Vahapoğlu, mankenleri aratmayacak fiziğiyle alanda da dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.