ANADOLU ATEŞİ ÇOCUK GRUBU SAHNEDE!

ANADOLU ATEŞİ ÇOCUK GRUBU SAHNEDE!

Milyonlarca sanatseveri kendisine hayran bırakan Anadolu Ateşi, 5-12 yaş grubu yetenekli çocuklardan oluşturduğu `Anadolu Ateşi Çocuk Grubu' ilk kez seyirciyle buluşuyor.

Dünyanın en büyük dans topluluklarından birisi olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, projelerine bir yenisini daha ekledi.

Dünyanın en büyük sahnelerinde gösterilerini sunan ve her gösterisinde dakikalarca ayakta alkışlanan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu yeni bir ilke daha imza attı. 2 bin çocuk arasından seçilen 5-12 yaş grubu arasındaki 60 yetenekli çocuğun oluşturduğu 'Anadolu Ateşi Çocuk Grubu' ilk kez seyirci karşısına çıkıyor.

Hazırlık ve çalışmaları yaklaşık 1 yıl süren çocuk grubunun gösterisi 6 Haziran Pazar akşamı, Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşacak. Bugüne kadar dünyanın 80 ülkesinde 3 bin gösteri yaparak 20 milyon izleyicinin gönlünde taht kuran Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun çocuk grubu, Anadolu Ateşi gösterisiyle ilk heyecanlarını yaşayacaklar.

Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı 'Anadolu Ateşi Çocuk Grubu Gösterisi', şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. 5 ve 12 yaş grubu arasındaki çocukların eğitiminin büyüklere göre çok daha zor olduğunu ifade eden Mustafa Erdoğan, Anadolu Ateşi'nin altında imzası bulunan her gösterinin büyük emeklerle ortaya çıkarıldığını ifade ediyor.

Eğitim alan çocukların büyük bir özveri ile 6 Haziran'daki gösteriye hazırlandıklarını dile getiren Erdoğan, minicik bedenlerden çıkan büyük bir sanat karşısında duygulandığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.