
Aras Bulut İynemli... HASTANEDEN PAYLAŞTI; 'ALLAH BETERİNDEN KORUSUN!'
Dizi setinde geçirdiği kaza nedeniyle ameliyata alınan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den hastane odasından ilk kare geldi.
"Deha" dizisinde başrol "Devran" karakteriyle son zamanlarda adından sıklıkla söz ettiren ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, dizi setinde aksiyon sahnesi çekilirken geçirdiği kaza sonucu ayak bileğini kırdı.
34 yaşındaki ünlü oyuncu apar topar hastaneye kaldırıldı. Dün ameliyat olan İynemli'nin bir süre evinde dinleneceği ve dizinin çekimlere ara verildiği öğrenildi.
Geçirdiği ameliyat sonrası Aras Bulut İynemli'den hastane odasından ilk kare geldi. Dostlarıyla hasta yatağında çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan İynemli paylaşımına, "Allah beterinden korusun. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim." notunu düştü.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.