Aslı Enver... "ANNELİK HERKES İÇİN FARKLI BİR HİKAYE"

Aslı Enver... "ANNELİK HERKES İÇİN FARKLI BİR HİKAYE"

Geçtiğimiz sene kızı Elay'ı kucağına alan ve şimdilerde anneliğin tadını çıkaran güzel oyuncu Aslı Enver, yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Annelik yolculuğundan bahseden ünlü isim, "Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var" şeklinde konuştu.

40 yaşındaki oyuncu, son olarak bir bebek maması markasının yüzü oldu. Lansman toplantısında Pınar Sabancı'nın sorularını yanıtlayan Aslı Enver, şöyle konuştu:

Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var. Elay'ın büyüme sürecinde onun hiçbir anını kaçırmamak adına, mümkün olduğunca tüm vaktimi onunla geçirmeye çalışıyorum ve bundan büyük keyif alıyorum. Annelik herkes için farklı bir hikaye.

Bu yolculuk, bazen karmaşık duygular da barındırıyor; yetememe hissi, en doğruyu yapıp yapmadığınızdan endişe duyma ve çocuğunuzun mutluluğu...

Aslı Enver: Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var

"ÇOCUĞUNUZ BU DUYGULARI SİZE ANLATAMIYOR"

"Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz ve çocuğunuz bu duyguları size anlatamıyor. Her annenin anlayabileceği gibi, bu yolculuk hem çok mutlu hem çok heyecanlı hem de oldukça yorgun bir süreç."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.