` Cool Wool`... YAZLARI SERİN, KIŞLARI ILIK TUTAN YÜN ŞIKLIĞI!

` Cool Wool`... YAZLARI SERİN, KIŞLARI ILIK TUTAN YÜN ŞIKLIĞI!

Sarar`ın, `The Woolmark Company` ile işbirlikteliği ile oluşturduğu şık ve inovatif bir koleksiyon olan `Cool Wool` tasarımının lansmanı, 26 Mart Çarşamba günü Zorlu Center mağazasında düzenlenen bir kokteyl ile gerçekleştirildi...

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

The Woolmark Company ile işbirliğine giderek oluşturulan, şık ve inovatif bir koleksiyon olan Cool Wool lansmanı 26 Mart tarihinde Zorlu Center mağazasında gerçekleştirildi.

Bu tasarımın tanıtımının yapıldığı etkinliğe firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz, The Woolmark Company Türkiye Müdürü A.Mahmut Koçak ve 'İntikam' dizisindeki Hakan Eren karakteri ve stili ile beğeni toplayan ünlü oyuncu Engin Hepileri, magazinkolik.com'dan Mehmet Karademir, basın mensupları, iş, sanat ve cemiyet hayatından bir çok seçkin isim yer aldı.

Belleklere kazınan, "yazın keten kışın yün giyilir" klişesini rafa kaldıran Cool Wool tasarımı, yazları serin, kışları ılık tutan yapısıyla artık yazında moda severlere yün ile şık olabilme imkanını yaratıyor.

Nemi vücuttan uzağa yönlendirip, lifleri arasında hapsetme yeteneğini taşıyan ve merinos yününün en hafif, moda dostu kumaşlara dönüştürülmüş halini yansıtan Cool Wool koleksiyonu hem yazın hem kışın erkeklerin gözdesi olacağının şimdiden habercisi gözüküyor.

Cool Wool, nefes alma, esneklik, sıcaklığı dengeleme, doğallık ve koku emiciliği özellikleri ile de rahatlığı ön plana çıkarıyor.

Cool Wool koleksiyonunda yer alan giysiler Merinos liflerinin mükemmel elastikiyeti sayesinde, düşük kaliteli ya da sentetik liflerden imal edilmiş giysilere kıyasla şekillerini daha iyi muhafaza ediyor ve yeni gibi görünümlerini daha uzun süre koruyarak hem prestij hem de şıklık kazandırıyor.

Stili ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Engin Hepileri basın toplantısında, erkekler için vazgeçilmez olan takım elbise tercihlerinde kullanılan kumaşların ve dikim ustalığının belirleyici olduğunu vurguladı.

Hepileri; "Benim takım elbise tercihlerim arasına giren ve şu anda üzerimde gördüğünüz Cool Wool takım elbisenin kumaş kalitesi ve ışığı yansıtması ilk anda etkilendiğim özelliklerinden, eskiden önyargılıydım.Yazın yün mü giyilir diye düşünürdüm,Yün diyince aklıma aba ve kalın kaşe kumaşlar gelirdi.Bu tasarım tüm düşüncelerimi değiştirdi ve mutlaka her erkeğin de gardırobunda bulundurması gereken bir stil" diye sözlerini sürdürdü.

Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yılmaz; "Cool Wool Koleksiyonumuzu, 70. kuruluş yılımızda imza attığımız önemli yeniliklerden biri olarak görüyoruz. 1986 yılından beri birlikte çalıştığımız The Woolmark Company ile böylesine yenilikçi bir koleksiyon yaratmaktan mutluluk duyuyoruz" diyerek bu işbirliğinin ne den li önemli olduğunu vurguladı.

Oben Budak'ın dj'lik performansını sergilediği lansman, gece geç saatlere kadar eğlenceli bir şekilde mağazada devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.