DENİZ ÜZERİNDE DANS YARIŞMASI...

DENİZ ÜZERİNDE DANS YARIŞMASI...

Club Catamaran otellerden secilen dans grupları ile 1.si düzenlenen dans yarışması ile Bodrum'a damgasını vurdu. Yarışmaya katılan yarışmacılara Ferhat Şirin tarafından değerli ödüller ve plaketler verildi.

Club Catamaran'da 2009 yaz sezonu organizasyonları hız kesmeden devam ediyor . Club Catamaran 'Güzellik Yarısması'ndan sonra otellerden secilen dans grupları ile 1.si düzenlenen dans yarışması ile Bodrum gecelerine damgasını vurdu.

5 yıldızlı otellerin katıldığı, 10 otel arasında geçen mücadelede Rixos 1. sırayı alırken, 2. sırayı Terra Bodrum, 3. lüğü ise Bodrum dans grubu aldı .

Yarışmanın jüri üyeleğini Ferhat Şirin ,Murat Murathanoğlu ,Club Catamaran Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Birgen yaptı.

Kıyasıya geçen bu mücadele gece 01:00 de başladı. 1.5 saat süren yarışmada Club Catamaran'ı dolduran yüzlerce dans sever heyecanlı anlar yasarken çılgınca eğlenmeye devam etti .

Saat 2.30'dan sonra normal konseptine gecen dünyadaki ilk yüzen Night Club Catamaran deniz üzerinde dans sloganı ile akıllarda kalacak farklılıkları ve dans showları ile tüm gece eğlenceye hız kesmeden devam etti .

Sabahın ilk ışıkları ile geri dönüs yapılırken gelen konuklarla yaptığımız görüşmede ülkelerinden gelmeden önce Catamaran'la ilgili güzel şeyler duyduklarını ve burada olmaktan çok mutlu olduklarını, mutlaka herkesin bir kez olsun bu duyguyu tatması gerektiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.