Devlet Tiyatrolarının acı kaybı;  MİSAFİR SANATÇI GÜNİZ BİLGE'Yİ KAYBETTİK?

Devlet Tiyatrolarının acı kaybı; MİSAFİR SANATÇI GÜNİZ BİLGE'Yİ KAYBETTİK?

22 yaşındaki Güniz Bllge; bugün Üsküdar Abdullah Ağa Camisinde kılınan öğle namazının ardından da Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi?

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda Sidikli Kasabası Müzikali adlı oyunda misafir sanatçımız Güniz Bilge; 1989 yılında İstanbul Kadıköy'de doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Tiyatro Bölümü, Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji ve Psikoloji Bölümü öğrencisi olan Bilge Boğaziçi Caz Korosu ile Dünya Koro Olimpiyatlarında ( World Choir Games ) Çin'de Türkiye'yi temsil etti. Güniz Bilge'nin de içinde olduğu koro Türkiye'ye 1 ikincilik, 2 üçüncülük ve 3 altın diploma ile döndü..

Bilge'nin rol aldığı oyunlardan bazıları şunlardır: Talimhane Tiyatrosu ? Broadway Müzikallerinden Seçmeler ( 2011 ), Journey To Brodway ( Müzikal Konser ), 26. Genç Günler Festivalinde Vasıf Öngören'in "Asiye Nasıl Kurtulur" da oynamıştır..

Misafir Sanatçımız Cuma günü; Üsküdar Tekel Sahnesinde saat 11.00 da anma programı yapıldı. Üsküdar Abdullah Ağa Camisinde kılınacak öğle namazının ardından da Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.