DÜNYANIN EN HIZLI ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİREN SHOWU TÜRKİYE'DE!

DÜNYANIN EN HIZLI ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİREN SHOWU TÜRKİYE'DE!

212 İstanbul Power Outlet açılışı için Türkiye'ye gelen İngiliz Grup 45.000 kişinin karşısına çıktı.

İlizyon dünyasının en büyük yarışmalarından "Magical Champion Of General Magic" Şampiyonları, İngiliz "Keelan Leyser ve Charlotte Marie", 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezinin Açılışı için Banu Noyan'ın organizasyonuyla Türkiye'ye geldi. Showlarının ilk günü 45.000 kişinin karşısına çıkan çift alışveriş merkezi ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü ve ayakta alkışlandı.

8 dakika içerisinde 30 giysi değiştiren çift Coca - Cola, Fanta, Hitachi gibi birçok dünya markasının organizasyonları için de özel olarak seçilmiş isimler arasında yer alıyor. Çift bir saniye arayla giyilmesi imkansız giysileri ardı ardına giyiyor ve gerçekleştirdikleri ilizyon showlarıyla izleyenleri şaşkına çeviriyor.

7 gün Türkiye'de kalacak olan sanatçılar, sadece günde 2 kez olmak üzere 212 İstanbul Power Outlet Alışveriş Merkezi ziyaretçileri için sahnede olacaklar.

212 İstanbul Power Outlet Ziyaretçileri İçin Show Programı:

16 ? 17 ? 18 ? 19 ? 20 ? 21 Ağustos 2009 günlerinde Saat : 15.00 ? 19.00 da

Sanatçılar Hakkında Kısa Bilgi ;

Çiftin sihir dünyasında bir çok birincilik ödülleri bulunuyor. Nickeldeon Kanalı için program yapıyorlar. Keelan; University College London Ekonomi Bölümü'nden mezun, Charlotte ise dans bölümü mezunu ve 4 yaşından beri dans ediyor. Çift, Avrupa'nın en büyük magic mağazasına sahip.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.