Edip Önder? ÜNLÜLERİ YANINA ALDI; GSYİYAD'A BAŞKAN ADAYI OLDU?

Edip Önder? ÜNLÜLERİ YANINA ALDI; GSYİYAD'A BAŞKAN ADAYI OLDU?

Ünlülerin avukatı Edip Önder'in Galatasaraylı Yönetici Ve İşadamları Derneği'ne Başkan adaylığını açıklamak amacıyla düzenlediği iftarın konukları da en az menü kadar zengindi.

Fotoğraflar; Muharrem ERDEMİR

Geçtiğimiz günlerde GSYİAD'a (Galatasaraylı Yönetici Ve İşadamları Derneği) Başkan adayı olduğunu açıklayan eski HE DE Restaurantları sahibi ve ünlülerin avukatı Edip Önder; yakın dostu Atilla Kaplakarslan tarafından organize edilen bir davetle işadamları ve birçok ünlü isme iftar yemeği verdi.

Hacıdan Ocakbaşı'nda düzenlenen Önder'in düzenlediği iftarın konukları da menüsü gibi zengindi. Basın mensuplarının da katıldığı iftarın davetli listesi;

Beyaz Tv İstanbul Temsilcisi ve Program Yapımcısı Sedat Yazıcıoğlu, Avrupa Göz Hastanesi'nin sahibi Ramazan Burak Telli, Miami Lombardis Restaurant'ın sahibi İşadamı Fatih Dinçer, Manken-Şarkıcı Tuğba Özay, manken-şarkıcı Ece Gürsel. Eski Milli Futbolcu Erhan Önal, Diş Hekimi Erol Şeref, Star Tv Program Yapımcısı Burhan Akdağ, Güneş Gazetesi Magazin Md. Nurettin Soydan, Fashıon One Tv ve Number One Tv Genel Yayın Yönetmeni Barbaros Yüksel?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.