Emre Belözoğlu... 1.5 MİLYON DOLARLIK YATIRIM...

Emre Belözoğlu... 1.5 MİLYON DOLARLIK YATIRIM...

Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin yıldızı Emre Belözoğlu Bakırköy sahil yolunda eniştesi ile birlikte lüks bir mekan açtı.

Bakırköy sahil yolunda bulunan Cafelli Restaurant Cafe'yi eniştesi Vedat Çiğdem ile birlikte açan ünlü futbolcu Emre Belözoğlu, mekanın her bölümünü en ince ayrıntısına kadar düşündü.

Mülk sahibi Emre Belözoğlu'nun olduğu Cafelli'nin işletmeciliğini ortağı olan eniştesi Vedat Çiğdem yapıyor.

Mekanda yok yok

İtalya'dan özel olarak getirtilen mobilya ve lavobalar 5 yıldızlı otelleri aratmayacak derecede konfora sahip. Kapıları ve mobilyalar özel ceviz ağacından yapıldı.

İtalyan ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan Cafelli, terasında da misafirlerini deniz manzarası eşliğinde nargile keyfi yaşatıyor. Bakırköy sahil yolunda bulunan Cafelli'de en ilginç yönlerden birisi ise locaların çok olması ve her locada ayrı bir plazma televizyonun bulunması. İç dekorasyonu Türk mimarlar tarafından İtalyan restaurantları örnek alınarak yapıldı. Daha önce oto galerisi olan mekanı alan Emre Belözoğlu yerine sıfırdan Cafelli'yi yaptı. Mekanın dekorasyonu için sırf 1.5 milyon dolar harcayan Emre Belözoğlu, aynı zamanda Bakırköy sahildeki yerin de mülkünü satın aldı.

Yaklaşık 6 ay önce açılan Cafelli şimdiden ünlülerin uğrak yeri oldu. Emre Belözoğlu'nun ortağı olan eniştesi Vedat Çiğdem yaptığı açıklamada; "Mekanımız çok kaliteli ve lüks. Bakırköy'de böyle bir mekan yok. Nezih ortamda kaliteyi ve lüksü bu kadar ucuza bulabileceğiniz başka bir mekan yok. Emre ile birlikte kendi adına yakışır şekilde böyle bir mekan için günlerce uğraştık, yaklaşık 1.5 milyon dolar harcayarak malettiğimiz böyle bir mekanda nargileden tutun da dünya mutafağı yemeklerini çok uygun şekilde yiyebilirsiniz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.